Handelsvägen 15B

Storheden , Luleå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

753 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Industri-/lagerlokal med kontorsytor och stora lastportar i Storheden i Luleå

I ett mycket bra och tillgängligt läge i de norra delarna av Storheden kan vi erbjuda denna rymliga och flexibla lagerlokal om ca 753 kvm. Lokalen har två stora lastportar som leder rakt in i lagerytorna, vilket möjliggör smidig logistik. Här finns gott om plats för förvaring av gods och/eller enklare industri/verkstad. I direkt anslutning till lagerytorna finns även kontorsytor och personalutrymmen med rum i olika storlekar och funktioner, och ovanför dessa finns även ytterligare användningsbara ytor i på ett entresolplan. Lokalen har gavelläge, vilket ger bra med ljusinsläpp till kontorsytorna och ett bra skyltläge med god exponering mot Handelsvägen och Centralvägen, med möjlighet till skylt på fasad och flaggor vid fastighetens infart Lokalen har utmärkta förutsättningar att skräddarsys för att möta tillträdande hyresgästs behov av effektiva lager-/industrilokaler att verka och trivas i.

Ytor

  • Total yta:

    753 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Lastport
Parkering

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Luleå Storheden 1:13

Planlösning:

Lokalen ligger i markplan och utgörs av tre stora lager-/produktionsytor med betonggolv, i kombination med ett flertal kontorsrum, mötesrum, omklädningsrum med dusch, wc, och ett stort lunchrum. Ovanpå dessa rum finns även extra ytor på entresolplan, vilka man når via interntrappor.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om ytor för parkering på fastigheten intill lokalen

Närservice:

I det närliggande handelsområdet Storheden finns all tänkbar service då ett flertal större butikskedjor har etablerat sig där. Bland dess kan exempelvis nämnas Coop Forum, ICA Maxi, Willys, Systembolaget, Apoteksgruppen, Stadium Outlet, XXL, Intersport, Cervera, Jysk, H&M, Lindex, KappAhl, Dressmann, Eurosko, Hemtex, Mio, Em, Elgiganten, MediaMarkt, Clas Ohlson, ÖoB, Rusta, Byggmax, Jula, Biltema, samt många fler. I området finns även ett flertal matställen. Du behöver med andra ord inte sakna någonting då ett brett utbud av varor och tjänster finns tillgängligt på bekvämt avstånd.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten genom dess strategiska läge i nära anslutning till E4 och dess av- och påfarter vid trafikplatserna Gammelstad och Notviken. 300 meter från fastigheten finns även busshållplats Storsandsvägen, som trafikeras av Luleå Lokaltrafiks linjer 9, 12 och 44, med täta avgångar.
Handelsvägen 15B