Joe Hill-Platsen 3

Centrum , Gävle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café

Drömmer du om att starta eller expandera din verksamhet till en plats där möjligheterna är lika stora som utrymmet? Då är denna lokala fastighet den perfekta platsen för dig. Med upp till 1200 kvadratmeter erbjuder den inte bara gott om utrymme utan även en mängd fördelar som gör den till en lysande plattform för ditt företags framgång.

Läget är en av de mest avgörande faktorerna för en företags framgång, och på Joe Hill-platsen 3 får du det bästa av bägge världar. Beläget på en strategiskt viktig plats med optimal synlighet och tillgänglighet för både kunder och affärspartners, är denna lokal ett dragplåster för affärer. Kollektivtrafiknära och med närhet till centrala knutpunkter, blir det enkelt för både personal och kunder att nå er.

Med upp till 1200 kvadratmeter att arbeta med, har du en fantastisk möjlighet att skapa din drömarbetsplats eller affärsverksamhet. Oavsett om du är i behov av stora utställningsytor, flexibla kontorsrum eller kanske en kombination av båda, så ger denna lokal dig möjlighet att forma utrymmet efter dina specifika behov och visioner.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 400 1 200

Ytbeskrivning

Tre våningsplan + källare, varje våningsplan är ca 400kvm och går att hyra separat eller att hyra hela huset.

Bekvämligheter

Gym
Kök/pentry
Omklädningsrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-07-01. Förhandlingsbart

Joe Hill-Platsen 3