Drottninggatan 32

Centrum , Gävle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal i bottenplan på Drottninggatan

Lokal i gatuplan för företaget som söker centralt läge i Gävle. Lokalen är om 190 kvm och kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gävle Norr 36:1

Byggår:

1965

Planlösning:

Lokal i gatuplan för företaget som söker centralt läge i Gävle. Lokalen är om 190 kvm och kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Gävle har ett mycket stort utbud av kultur, natur, shopping och puls. Den fina stadsparken Boulognersskogen, som är en av landets största stadsparker finns i centrala Gävle, där kan du strosa runt, ha picknick i det gröna, spela bangolf, lyssna på uppträdanden och mycket mera. Många trevliga badställen i både hav och å finns inom cykelavstånd. Friluftsområdet Hemlingby erbjuder skidåkning både utför och på längden samt elljusspår. Furuviksparken är belägen strax utanför Gävle med dess djurpark och nöjesfält.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Gävle Centrum finns goda parkeringsmöjligheter.

Närservice:

I Gävle Centrum finns mer än 200 butiker samt 70 restauranger och caféer. Här finns stora affärsgallerior såsom Flanör och Gallerian Nian vid Stortorget. Dessutom finns flera trevliga småbutiker på Söder och längs Drottninggatan. På Stortorget finns torghandlare som säljer allt från blommor till fisk från de lokala fiskarna från Bönan.

Kommunikationer

Mycket god och organiserad kollektivtrafik som utgår från Rådhuset i centrala Gävle. Det finns ett stort utbud av cykelbanor i hela Gävle. Även centralstation med tät tågtrafik, snabbtåg till Arlanda tar cirka en timme. Access till större leder, både E4an och E16 passerar genom Gävle.
Drottninggatan 32

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier