Södermalmsallén 36

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

50 - 1 133 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk lokal med två terrasser

Här möts man av en trevlig entré med en anslutande loungeyta, därefter följer ett pentry med matplats/lounge med ett stort utrymme att samla personal och kunder på vid större möten och event. Öppna landskap för arbetsplatser men även fokusrum. Gott om mötesrum för 2 -- 12 personer, telefonpoddar m.m. Lokalen har fönster i alla väderstreck vilket gör den väldigt ljus och luftig. Det finns även två stora terrasser att tillgå där man kan ha trevliga grillkvällar, AW´s m.m. Lokalen är mycket smakfullt inredd. Man kan hyra del av lokal och sitta tillsammans med hyresgästen som hyr idag, dom är arkitekter. Vill man hellre ta över hela lokalen så går även det bra nuvarande avtal löper t o m 2025-02-28, nytt avtal med AMF kan tecknas om man önskar längre avtalstid.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 50 1 133

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Södermalmsallén 36

Byggår:

1933

Renoveringsår:

2016

Våningsplan:

7 av 11

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft, mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Kvarteret Fatburen ligger vid Västgötagatan och Magnus Ladulåsgatan på Södermalm  i Stockholm och här bubblar det av kreativitet bakom väggarna. Fastigheten Fatburssjön 10, som har en yta på 46 000 kvadratmeter, är ritad av arkitekterna Eskil Sundahl och Eric Rockström i funktionalistisk stil 1933. Fatburen har tre entréer och omfattar kontor, restauranger och konferens. I gatuplan finns såväl träningskedjan SATS som krogkonceptet Usine. Fastigheten har genomgått ett omfattande renoverings- och ombyggnadsarbete mellan 2012 – 2016 och är certifierad med Miljöbyggnad iDrift Silver.

Kommunikationer

T-bana: Grön linje till Medborgarplatsen Bussar: Flertalet bussar passerar Medborgarplatsen
Södermalmsallén 36

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB