Sveagränd 1

Centrum , Borlänge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Charmig kontorslokal med synliga takbjälkar!

Vi erbjuder en central kontorslokal i bra skick med tillträde 1 januari 2025. Med en yta på totalt 400m², fördelad på två våningsplan, där etagevåningen på 42m² nås via spiraltrappa i lokalen. Här finns flertalet kontorsrum, mötesrum samt ett stort lunchrum med pentry som kan användas för större möten & gemensamma luncher. Den unika karaktären i lokalen återspeglas i synliga takbjälkar och den genomtänkta designen ger en trivsam arbetsmiljö. Med närheten till Sveatorget har ni tillgång till allt som stadslivet har att erbjuda, inkl. kollektivtrafik & ett rikt utbud av restauranger och butiker.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har tre våningar med hiss. Inrymmer kontorslokaler. P-platser finns, uthyrning via Aimopark.

Ytor

  • Total yta:

    400 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

I Borlänge centrum händer det grejer! Här utvecklar vi framtidens campus mitt i stan tillsammans med Högskolan Dalarna. Det finns ett brett utbud av restauranger, barer, caféer, banker, hotell, träningscenter, skönhetssalonger, butiker och mysiga torg med många sittplatser. Spring ett varv runt lummiga Älvrundan på lunchen eller ta en promenad i Liljekvistska parken. Från centrum kan du enkelt gå till både Kupolen köpcentrum, Ikea, Norra Backa handelsområde och Dalarna Science Park.

Närservice:

I Borlänge finns det både kommunal och privat barnomsorg, grundskola, gymnasieskola och Högskolan Dalarna. Här finns också hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster såväl som restauranger, bibliotek, hotell, gym och systembolag.

Kommunikationer

Från centrum har du gångavstånd till tåg -och busstation och det finns trevliga gång- och cykelstråk. Det är bra bussförbindelser och flygplatsen ligger nära stan.
Sveagränd 1

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Slaggatan 3C

791 71 Falun

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB