Rundelsgränd 3

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 - 200 m²

Hyra

2 500 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
Välkommen till denna mysiga lokal belägen på Rundelsgränd 3 C i Uppsalas äldre kvarter. Här är det äldre byggnader med både bostäder och kontor blandat med studentliv och nationer. Utanför lokalen finns en uteplats som på sommaren erbjuder fantastisk grönska. Härifrån är det ett stenkast till Universitetsaulan och med vackra omgivningarna kring Domkyrkan, Engelska parken mfl. Två tvärgator ner så är du snabbt på Sysslomansgatan där det erbjuds ett gediget utbud av service med caféer, restauranger, livsmedelsbutiker mm. En fantastisk lokal som bör upplevas på plats! För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare Claes Du Rietz, 018-60 60 02

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 40 200 2 500

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Utförande

Planlösning:

Lokalen om totalt 200 kvm har en rumsindelad planlösning som går att dela upp i tre enheter där den minsta ytan utgör 40 kvm. Det är genomgående ljusa ytskikt och den äldre charmen har bevarats och visar sig bla med sina fantastiska kakelugnar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är huvudsakligen flerfamiljshus, studentlägenheter, nationer, universitetsbyggnader med kontor samt Uppsalas äldre byggnader med Universitetsaula, Domkyrkan Saluhallen mfl. Ett mycket trivsamt området i Uppsalas äldre kvarter!

Företag i närheten:

Servicen är generös med varierat utbud längs hela Sysslomansgatan samt endast 5 minuter till Uppsalas gågata med all service du behöver med stor variation.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med buss samt nära Luthagsesplanaden som tar dig till de större påfarterna kring Uppsala. Det finns även mycket goda gång- och cykelvägar i området.
Rundelsgränd 3