Spannmålsgatan 19

Nordstan , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Flexibelt kontor mitt i city

Stig in i en värld av möjligheter och flexibilitet. Funktionalitet möter hög materialstandard och den anpassningsbara planlösningen kombinerar kontorsrum i olika storlekar med öppna sociala ytor och stora och små mötesrum. Ytorna kan anpassas tillsammans med er för att passa ert arbetssätt. 

Både ytan och avtalslängden erbjuder flexibilitet. Hyr 700 kvm eller hela ytan på ca 1.200 kvm. Avtallängden kan skräddarsys efter era behov.

Med den entrala placeringen i ett av Sveriges ledande affärscentrum sitter ni i hjärtat av stadens puls med alla nödvändiga bekvämligheter och tjänster bara en kort promenad bort.

Den grönskande innergården erbjuder en idyllisk plats för avkoppling, lunchmöten och gemenskap.

Välkommen att höra av er för mer information och visningsbokning till oss på Next Spot. 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 700 1 200

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

7

Teknisk information

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nordstans parkeringsgarage finns 2.600 p-plaster för kort- & långtidshyra. Vissa platser med laddmöjligheter för elbilar. Både bilpoolslösningar och traditionella biluthyrningsföretag finns representerade.

Närservice:

Med kontor i Nordstan finns all typ av service, så som butiker, banker, hotell, restauranger precis utanför dörren.

Kommunikationer

Nordstan/centralstationen är stans största kommunikationsnav och trafikeras av bussar, spårvagnar, tåg, flygbussar. Passagerarbåtarna från Hisingen lägger till vid Lilla Bommen.
Spannmålsgatan 19