Kungsgatan 12-14

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

766 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Trivsam och effektiv kontorslokal i bästa cityläge mellan Stureplan & Sveavägen.

Välkommen till en modern och effektiv lokal i mycket fint skick med gedigna materialval. Lokalen når du både från både från Kungsgatan 12-14 och Brunnsgatan 11. Genomgående ljus med fönster mot Brunnsgatan och fastighetens trivsamma innegård. Möjlighet till snabbt tillträde då lokalen nyligen är renoverad med möjlighet att ta över intakt nätverk, lås och larm. Det finns möjlighet till skyltläge på fasaden för bra impact. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som detta trivsamma läge och lokal har att erbjuda.

Ytor

  • Total yta:

    766 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kåkenhusen 25

Byggår:

1983

Våningsplan:

7 av 7

Planlösning:

I den lokalen finns en tydlig kundzon som är väldefinierad och välkomnande för besökare. Den öppna planlösningen är ljus och effektiv, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Det finns gott om mötesrum för Teams-möten och tysta rum för koncentration. Det finns även en generös yta avsatt för pauser och informella möten, vilket främjar samarbete och avslappning bland teamet. En gemensam innergård erbjuder en plats för avkoppling och sociala aktiviteter. För dem som cyklar till arbetet finns bekvämligheter som omklädningsrum och dusch i fastigheten.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nära Stureplan och dess puls och för den som vill ta en lunchpromenad ligger Humlegården precis runt hörnet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage dock med begränsat antal tillgängliga platser och låst cykelparkering.

Närservice:

All tänkbar service finns i närområdet tack vare det centrala läget. Mängder av restauranger och kaféer, gym, bank, frisör och hotell.

Kommunikationer

Läget har nära till allmänna kommunikationer. Både Hötorgets och Östermalmstorgs tunnelbanestationer nås efter bara några minuters promenad. Ett flertal innerstadsbussar passerar alldeles i närheten. Buss 1 mot Frihamnen/Fridhemsplan-Essingeöarna går förbi alldeles utanför huset. Buss 2 går från Birger Jarlsgatan mot Norrtull/Slussen-Sofia. Till T-centralen och Arlanda Express tar det knappa 10 minuter att gå.
Kungsgatan 12-14

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB