Strömsbergsvägen 6

Svaneberg , Kalmar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

En väldisponerad lokal med ett perfekt läge i Kalmar. Lokalen mäter 900 kvm och är idag utformad för att bedriva försäljning av bilar.

Framför dig har du en väldisponerad lokal med ett perfekt läge i Kalmar. Lokalen mäter 900 kvm och är idag utformad för att bedriva försäljning av bilar.


 Fastigheten där lokalen ligger placerad är belägen vid infarten till Kalmar med direkt närhet till påfarten av E22, knappt 10 min med bil till centrala Kalmar, cirka 4 min bilväg till Kalmar flygplats m.m. Exteriört finns goda parkering- och uppställningsmöjligheter då det finns möjlighet att parkera 40-50 bilar.


In till lokalen finns flera entréer och infarter för både besökare och bilar. Det första du möter när du tar dig in via framsidans entré är en stor öppen yta. Denna yta agerar idag bilhall där det finns plats för 40-50 bilar. Bilhallen har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Idag finns det tre kontor, ett mötesrum, ett öppet kök samt toaletter. I övrigt finns större däckförvaring/lager, tvätthall och verkstad.
Fjärrvärmen ger låg drift och all belysning i bilhallen är ny och LED vilket ger en låg elkostnad.


Nuvarande hyresgäst bygger ny anläggning och kan tänka sig ett snabbt tillträde för en ny hyresgäst.

Ytor

  • Total yta:

    900 m2

Ytbeskrivning

Framför dig har du en väldisponerad lokal med ett perfekt läge i Kalmar. Lokalen mäter 900 kvm och är idag utformad för att bedriva försäljning av bilar. Fastigheten där lokalen ligger placerad är belägen vid infarten till Kalmar med direkt närhet till påfarten av E22, knappt 10 min med bil till centrala Kalmar, cirka 4 min bilväg till Kalmar flygplats m.m. Exteriört finns goda parkering- och uppställningsmöjligheter då det finns möjlighet att parkera 40-50 bilar. In till lokalen finns flera entréer och infarter för både besökare och bilar. Det första du möter när du tar dig in via framsidans entré är en stor öppen yta. Denna yta agerar idag bilhall där det finns plats för 40-50 bilar. Bilhallen har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Idag finns det tre kontor, ett mötesrum, ett öppet kök samt toaletter. I övrigt finns större däckförvaring/lager, tvätthall och verkstad. Fjärrvärmen ger låg drift och all belysning i bilhallen är ny och LED vilket ger en låg elkostnad. Nuvarande hyresgäst bygger ny anläggning och kan tänka sig ett snabbt tillträde för en ny hyresgäst.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Traktorn 3

Byggår:

1995

Våningsplan:

1 av 1

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter

Skyltläge:

Bra skyltläge

Kommunikationer

Buss, bil, nära till flyg o tåg
Strömsbergsvägen 6