Lantmannagatan 32

Annelund , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 590 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Ett stort och modernt kontor är tillgängligt mitt i Malmö. Perfekt för utbildning eller andra stora kontorsverksamheter!

Välkommen till denna imponerande kontorslokal med en total yta på 1590 kvm, perfekt belägen för verksamheter inom utbildningssyfte eller andra större kontorsverksamheter. 

Det generösa utrymmet erbjuder en öppen planlösning med mindre kontorsrum och ett större konferensrum, komplett med eleganta glasdörrar för en modern touch. Med egna ingångar och handikappanpassad toalett erbjuder lokalen både flexibilitet och tillgänglighet.

Njut av att arbeta i ljusa och luftiga utrymmen, och ta en paus på den soliga balkongen medan du njuter av en kopp kaffe. 

Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck hur denna unika plats kan bli hem för din verksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    1590 m2

Ytbeskrivning

På andra våningen finns kontorsytor som är totalt 1155 kvadratmeter stora. På nedre plan finns ytterligare 380 kvadratmeter, och på tredje våningen finns ett enskilt kontorsrum på 55 kvadratmeter.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Reception
Skyltfönster
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Omgivning

Företag i närheten:

Pågen, PostNord, Coyote Films och många fler

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkeringsplatser tillgängliga med 1 timmes parkeringsskiva, samt möjlighet att hyra parkeringsplatser utanför lokalen

Närservice:

Inom en kort promenad på cirka en minut når du Hum Hum restaurang. Inom en fem minuters promenadavstånd ligger mataffären Orient Food, och efter ytterligare fem minuter når du Coop Annelund. Dessutom finns det klädaffärer och biltvättar i närheten

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län, Södra innerstaden stadsdel, Malmö kommun

Kommunikationer

Promenadavstånd till flera områden i Malmö: ca 15 minuter till Persborg tågstation, 10 minuter till Annelund busshållplats, ca 15 minuter till Södervän där fler busslinjer stannar samt ca 10 minuter till Rosengård tågstation.
Lantmannagatan 32