Östergatan 20

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

890 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Flexibel kontorslokal

Letar du efter den perfekta arbetsplatsen som kombinerar bekvämlighet, flexibilitet och en inspirerande arbetsmiljö? Då är denna kontorslokal på plan fem precis vad du behöver! Med generöst ljusinsläpp som skapar en uppfriskande och stimulerande atmosfär, är denna lokal den optimala platsen för produktivitet och kreativitet. Belägen i en fastighet med garage för både bil och cykel, ger den dig möjligheten att enkelt pendla till och från arbete utan stress och bekymmer. Den oslagbara närheten till Malmö C gör din pendling ännu smidigare att ta tåget till och från arbetet.Dessutom stannar bussen direkt i anslutning till fastigheten, vilket ger dig ytterligare flexibilitet och enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda. Och när det är dags för lunch, möten eller en trevlig AW är S:t Gertrud bara ett stenkast bort. Med dess bekväma läge nära din arbetsplats, är det enkelt att njuta av god mat och givande samtal utan att behöva gå långt.

Övrig information

Övrigt:

* Garage: Ja * Stationsnära läge: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    890 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Erik Menved 37

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns garage under fastigheten. Samt ett allmänt P-hus intill fastigheten.

Närservice:

Erik Menved ligger i Stadsdelen Caroli, mitt i pulserande city i Malmö, och har samma avstånd från Malmö C som gågatan och en av stadens huvudleder precis intill. Kanske rentav Malmös Montmartre? Caroli har fått en uppfräschning med shopping, restauranger och utemiljöer som är inbjudande för både lunch- och kvällshäng. Med konstmuseum, ett eget charmigt patisserie och kulturella utställningar känns området nästan som Malmös Montmartre.

Kommunikationer

Här finns ett brett utbud av kommunikationer med busshållplatser precis utanför fastigheten. Härifrån går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.
Östergatan 20

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB