Gyllenpalmsgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

117 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Underbar lokal om 117 kvm till uthyrning på Gyllenpalmsgatan 2 i hjärtat av Malmö!

Denna fantastiska lokal erbjuder en generös yta om 117 kvadratmeter, perfekt för att förverkliga dina affärsdrömmar. Belägen på Gyllenpalmsgatan 2, centralt belägen i Malmö, är denna plats idealisk för er verksamhet. 

Den ljusa och luftiga interiören ger en inbjudande atmosfär för både kunder och personal. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus, vilket skapar en trivsam och inspirerande arbetsmiljö. Golvytan är rymlig och flexibel, vilket gör det möjligt att anpassa lokalen efter dina specifika behov och önskemål.

Den centrala placeringen innebär att du har enkel tillgång till allt Malmö har att erbjuda, inklusive affärer, restauranger och transportförbindelser. Detta gör det till den perfekta platsen för en detaljhandelsbutik, kontor eller showroom.

Kom och utforska möjligheterna med denna underbara lokal på Gyllenpalmsgatan 2 i Malmö. Kontakta oss idag för att boka en visning. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    117 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Big Bowl, Dogman, Drewex, Trafikverket

Närservice:

Syltan, Amanos, Café Ceder, Boulebar Drottningtorget

Kommunikationer

Flera kommunikativa transportmöjligheter i området
Gyllenpalmsgatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner