Första Långgatan 19

Masthuggskajen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

485 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt kontor högt upp i huset på Masthuggskajen!

Välkommen till Första Långgatan 19! Här kan vi erbjuda en trevlig kontorslokal om ca 485 kvm.

Lokalen är belägen på plan 5 och en rumsindelad planslösning med större kontorsrum, flertalet mötesrum och en stor välkomnande loungedel. Sociala ytor i mitten av lokalen med pentry och en större pausyta. Lokalen ligger högt upp i fastigheten med ljusinsläpp från fyra väderstreck. 

Varmt välkommen att kontakta oss för en visning av lokalen!

Ytor

  • Total yta:

    485 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Masthugget 28:10

Byggår:

1957

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området mellan Järntorget, Långgatorna och hamnen, det s k Nya Masthuggskajen, vars vision är; En tillåtande plats som alltid har haft själen nära världen. Med puls och kulturell dynamik fortsätter området att vara en stimulerande plats med internationella intryck som binder ihop staden. En plats full av kontraster mellan gammalt och nytt, storslaget och småskaligt, högt och lågt, globalt och lokalt, av affärer, gatuliv och möten. En plats där det är lätt att leva och verka hållbart och där du kan komma som du är och vara den du vill. Här kan du vara med att skapa ny historia.

Närservice:

I området runt fastigheten finns många trevliga lunchrestauranger, gym, apotek, livsmedelsbutik och all annan service som centrum har att erbjuda.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen ett par hundra meter ifrån knutpunkten Järntorget och med hållplatsen Masthuggstorget alldeles utanför porten. I området finns många buss- och spårvagnslinjer samt fina cykel- och gångbanor.
Första Långgatan 19