Gamla Borrebackevägen 57

Hyllie / Klagstorp , Tygelsjö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

900 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontor och lagerytor på Gamla Borrebackevägen 57!

Letar du efter den perfekta platsen för din verksamhet? Denna imponerande lokal på Gamla Borrebackevägen 57 erbjuder en kombination av lager- och kontorsytor som kommer att ta din verksamhet till nya höjder.

Med generösa 600 kvadratmeter lagerutrymme och 300 kvadratmeter kontorsyta finns det gott om plats för att driva din verksamhet smidigt och effektivt. Oavsett om du behöver lagra produkter eller ha ett kontorsområde för administrativa ändamål, erbjuder denna lokal den flexibilitet och funktionalitet som behövs för att möta dina behov.

Lokalen har ett strategiskt läge med enkel tillgång till både stadskärnan och omgivande områden. Med närhet till huvudvägar och transportförbindelser är det enkelt att nå och distribuera varor till kunder och leverantörer.

Välkomna på visning! 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 600
Kontor 300

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Careco, Lilla Städeriet, Coulomb el, Biltema. Plantagen, Net on Net med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bra möjligheter.

Närservice:

En kort bilfärd bort når du Hyllie med ett stort utbud av butiker, affärer och restauranger.

Skyltläge:

Bra skyltmöjligheter.

Kommunikationer

Det finns goda möjligheter med kollektivtrafik med buss 150 via Hyllie. Från Malmö tar du dig smidigt till lokalen med bil på cirka 20 minuter.
Gamla Borrebackevägen 57

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner