Brahegatan 10

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

630 - 840 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyproducerad kontorslokal högt upp i huset intill Stureplan

I det nyrenoverade kontorshuset på Brahegatan 10 kan en hyresgäst hyra hela det näst högsta våningsplanet (plan 8). Lokalen har stora fönsterpartier både i öst och väst vilket gör lokalen väldigt ljus. Fastigheten har varit under ombyggnation och denna yta är idagsläget utriven, vilket ger hyresgästen möjlighet att kunna delvis anpassa lokalen efter egna behov. Lokalen går naturligt att dela upp i en mer extern del med möjlighet till flertalet mötesrum i olika storlekar samt en intern del med arbetsplatser både i kontorslandskap eller i rum. Planlösningen och rumsfördelningen är väldigt flexibel då det finns många fönster och väl placerade fasta punkter såsom schakt och pelare. Rymligt kök med många matplatser, lounge och utgång till balkong. 

Det finns en möjlighet hyra ytterligare en yta om ca 210 kvm på plan 7, lokalerna går att intergrera med en interntrappa emellan planen. 

Övrig information

Övrigt:

Kontorshotellet Convendum finns i huset vilket kan ge möjligheten att hyra större konferensrum exempelvis. Garage finns i fastigheten och parkering går att hyra via Aimo.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 630 840

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltläge
WC
RWC

Dokument

Brahegatan 10