Sveavägen 52

Norrmalm , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

316 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till Sveavägen 52 och ett charmigt kontor med storrumslösning. Lokalen ligger på 2 tr ochär i gott skick. Lokalen blir tillgänglig efter sommaren. Kontakta gärna Bonnier Fastigheter för mer information eller för visning. Tillgång till Bonnier Fastigheter Business Center på Sveavägen 53 och i Uppsala ingår i hyran. Där finns flexibla arbetsplatser att låna samt mötesrum att hyra och låna. Bonnier Service hjälper gärna till med extratjänster såsom kaffemaskiner, fruktkorg, städning, office management och andra praktiska delar som kan ingå i ett kontor.

Ytor

  • Total yta:

    316 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Moraset 2

Byggår:

1920

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett av Stockholms mest spännande områden. Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan. Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Vilket bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Närservice:

Tillgång till Bonnier Fastigheter Business Center på Sveavägen 53 och i Uppsala ingår i hyran. Där finns flexibla arbetsplatser att låna samt mötesrum att hyra och låna.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. Hötorget på grön linje, en station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.
Sveavägen 52