Garnisonsgatan 12

Berga , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Butikslokal på bästa läge på Berga

På Bergas bästa läge finns nu möjlighet att hyra denna lokal om 200 kvm! Skyltläge, markport och parkering Lokalen kan användas till butik/showroom, kontor eller lager. Egen ingång till butiken från Garnisonsgatan samt markport på baksidan för smidig in- och utlastning (porthöjd 4,20). Goda parkeringsmöjligheter utanför entrén. Välkommen att kontakta oss för visning!

Övrig information

Övrigt:

* Parkering: Ja * Markport: Ja.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Spjutet 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva industriområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell och lager.

Närservice:

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns också flera enklare serveringar över hela området. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus, byggvaruhandel och en kort promenad bort finns Scandic.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Muskötgatan 100 meter bort.
Garnisonsgatan 12

Om Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs är det ledande fastighetsbolaget i Öresundsregionen, med anor från 1924. Över 50 000 människor har sin arbetsplats i våra lokaler. I Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn möts människor i stadsrum skapade av oss. Vårt fastighetsbestånd består av ungefär 300 fastigheter. Denna storlek ger oss möjligheter att erbjuda dig som kund valfrihet och flexibilitet när det gäller storlek, läge och utformning. Vi utvecklar nya fastigheter i egen regi, med utgångspunkten att vi ska fortsätta äga och förvalta under lång tid. Dessutom sköts all förvaltning av vår egen personal som har fokus på nöjda kunder. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, logistik- och produktionslokaler samt mark för framtida projekt.

Wihlborgs Fastigheter AB

Box 97, Dockplatsen 16

201 20 MALMÖ

www.wihlborgs.se

Fler annonser från Wihlborgs Fastigheter AB