Grev Turegatan 84

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

31 m²

Hyra

3 542 kr/m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Mycket fin lokal på Östermalm, strax intill hörnet Grev Turegatan/Valhallavägen, passande för tex vård, butik eller kontor. Mat/café godkännes ej.

Hyresrätten till denna lokal, om c:a 31m2, överlåtes nu till ett begärt pris av kr. 195.000:-. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor gällande överlåtelsen hänvisas till fastighetsmäklare Robert Carlsson, 070-6603319.

Lokalen består av en inbjudande entrédel samt av ett inre, och mindre, rum som av tidigare hyresgäst använts för hudvårdsbehandlingar. Entrédelen med ett bågformat skyltfönster(med djup fönsternisch). Takhöjden i entrédelen varierar men är upp till c:a 325cm. Sex infällda spotlights i taket. Handfat i ett av hörnen i entrédelen. Även handfat i det mindre rummet. Fräsch WC i anslutning till entrédelen. Helkaklade väggar i WC. Entrén till lokalen, liksom skyltfönstret, kompletterat med invändiga säkerhetsgrindar.

Utmärkta allmänna kommunikationer till lokalen (T-banestation Stadion utanför lokalen och busshållplats runt hörnet på Valhallavägen).

Hyra kr. 9.151:-/månad. Tillkommer fastighetsskatt med kr. 922:-/månad. Moms utgår ej. 

OBS! Endast personliga visningar efter överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    31 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris/överlåtelseavgift:

195 000 kr

Utgångshyra kr/m2/år:

3542

I hyran ingår:

Värme

Grev Turegatan 84