Björkskataleden 3B

Porsön , Luleå
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

41 m²

Hyra

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Denna lokal om 41 kvm passar perfekt som butik, kontor eller lager. Vid behov av mer lageryta finns förråd att hyra från 1 kvm till 50+ kvm.

Nu får vi ledigt en lokal om 41 kvm inkusive personalrum med kök. Lokalen har tidigare använts som reception och kontor i Lättlagrats verksamhet och senast som butik med försäljning av antika möbler mm. Lokalen är i markplan med bra ljusinsläpp och egen entré med skyltläge. Toalett finns att nyttja och så även avfallshantering. Läget är bra bredvid en trafikerade väg, nära universitet och i samma fastighet som Momentum och Cramo. 

Lokalen lämpar sig till många användningsområden. En vanlig butik, en ehandel, hantverkare i behov av lager och kontor eller till någon annan verksamhet. Dessutom erbjuder Lättlagrat förråd i storlekar från 1-25 kvm i samma fastighet. Detta passar perfekt för verksamheter som behöver kontor men också flexibelt lager där ytan kan öka och minska efter behov.

Välkommen att höra av er till Lättlagrat för mer information om hyra, kontraktslängd, användning, visning eller andra frågor!

Ytor

  • Total yta:

    41 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

2024-05-01.

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Planlösning:

Öppen yta om ca 31 kvm samt personalrum med kök om ca 10 kvm.

Omgivning

Företag i närheten:

Cramo, Momentum, Scania Ferruform, Martin och Cervera, Beijer Bygg

Björkskataleden 3B