Repslagargatan 17

Södermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

135 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

2024-05-01

Beskrivning

  • Kontor

Modern och ljus kontorslokal i bästa läge på Götgatsbacken

För kreativa företag som söker en egen, mindre och effektiv kontorslokal. Lokalen är öppen och ljus och passar väl för dagens moderna arbetssätt. En bas för personal som vill ha en fast plats, eller för personal som hybridarbetar. Arbetsplatsen har naturliga och trygga zoner för arbete, socialt och mötes- eller projektarbete.

Övrig information

Övrigt:

Lokalen erbjuder en god flexibilitet med den kvarvarande hyresperioden till 30 september 2025. Och med möjlighet till förlängning efter det. God yteffektivitet bidrar till en låg kostnad per medarbetare.

Ytor

  • Total yta:

    135 m2

Ytbeskrivning

Industriell karaktär med ljust målade installationer och synligt betongbjälklag. Fint textilgolv som tillför lokalen värme. Flera och stora fönster med bra ljusinsläpp.

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Hyreskontrakt kan överlåtas med kort löptid till och med 2025-09-30, med möjlighet till uppsägning för avflyttning eller villkorsändring senast 2024-12-31 för en längre kontraktsperiod.

Tillträde:

2024-05-01. Tillträde enl överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, moms

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Västergötland 21

Våningsplan:

3

Planlösning:

Planlösning med möjlighet till ca 12 arbetsplatser i öppen intern arbetszon. Anslutande pausyta med pentry för sociala möten. Större mötes- och projektrum för ca 10 personer. Entréhall med anslutande WC.

Omgivning

Omgivning/natur:

På Södermalm finns flera gröna ytor inom promenadavstånd. En kort paus med en espresso och en glass på Mosebacke Torg kan vara det lilla enkla som ger lite guldkant i samtalet med en kollega eller en kund. Eller varför inte en längre promenad eller joggingtur längs Söder Mälarstrand.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till parkering på intilliggande gator och kringliggande parkeringshus.

Närservice:

Götgatsbacken erbjuder Södermalms bästa shopping. Stort utbud av restauranger, fik, barer och pubar. I närheten finns restauranger som Gondolen, Freyja, Woodstockholm, Santo da Roma mm. Även Hotel Rival, Hotel Frantz m fl.

Vägbeskrivning:

I samma byggnad som Galleria Bruno på Götgatsbacken. Kort promenad från Slussen och Medborgarplatsen.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med promenadavstånd till Slussen, Medborgarplatsen och Södra Station. Snabb access till Söderleden och Värmdöleden (Länsväg 222) med bil.
Repslagargatan 17