Lilla Bantorget 11

Stockholms City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

105 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Vindskontor nära Centralen

Med perfekt avstånd från Centralen och Arlanda Express ligger detta fantastiska totalrenoverade stationshus från 1870-talet. Hela fastigheten är bevarad i originalskick, men med modern standard. Lokalen är ljus och fin, har högt i tak och två stora rum och två mötesrum. Pentry praktiskt placerat i korridor. Utanför fastigheten finns ett stort öppet torg med restauranger och serveringar. Tillgång till Bonnier Fastigheter Business Center på Sveavägen 53 och i Uppsala ingår i hyran. Där finns flexibla arbetsplatser att låna samt mötesrum att hyra och låna.

Ytor

  • Total yta:

    105 m2

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klassrummet 1

Byggår:

1873

Renoveringsår:

2008

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lilla Bantorget är beläget intill grönskande Norra Bantorget och granne med Clarion Hotel Sign.

Närservice:

Flera restauranger finns i närområdet, liksom minilivs i form av 7-Eleven. Olika alternativ finns också för övernattning i området, t ex Co-living, hostels och hotell. Hyresgäster hos Bonnier Fastigheter har förmånen att nyttja våra Business Center i Stockholm och Uppsala. Där erbjuder vi en hållbar och flexibel lösning med tillfälliga arbets- och mötesplatser i inspirerande miljöer. Läs gärna mer på www.bonnierfastigheter.se.

Kommunikationer

T-Centralen och Centralstationen ligger 500 m från lokalen. Buss 1, 53, 61 och 75 samt buss 591, 592, 593, 595, 598, 697 passerar i närheten. Om man kommer med bil till fastigheten finns garage under hotell Clarion Sign.
Lilla Bantorget 11