Rosenlundsgatan 52

Rosenlundsgatan 52 , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

240 m²

Hyra

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Kontor

Hyr det perfekta kontoret för ditt företag! Välkommen till vår fantastiska kontorslokal med en unik och härlig planlösning.

Hyr det perfekta kontoret för ditt företag!

Välkommen till vår fantastiska kontorslokal med en unik och säljande planlösning. Detta kontor är designat för effektivitet och komfort, med generösa utrymmen som passar perfekt för din verksamhet.

Rum och Egenskaper:

  • Stor gemensam yta: Rymmer upp till 12 personer, perfekt för teamarbete och möten.
  • Ljusa rum med glasdörrar: Skapar en öppen och inbjudande atmosfär.
  • Trevliga gemensamma matytor: Idealiska för avslappnade luncher och pauser.
  • Stort konferensrum: Plats för 15-20 personer, perfekt för presentationer och workshops.
  • Två toaletter: Bekvämlighet för alla anställda och besökare.
  • Telefonrum: Diskret plats för privata samtal och konferenser.
  • Fantastisk terrass: Njut av solen hela dagen och ta möten utomhus i en avslappnad miljö.

Denna kontorslokal erbjuder en unik möjlighet att skapa en inspirerande arbetsmiljö för ditt team. Med moderna faciliteter och smarta designval är detta det perfekta valet för företag som värdesätter både funktionalitet och trivsel.

Läge och Tillgänglighet:

Beläget i ett bekvämt område med närhet till allt du behöver – restauranger, affärer och kollektivtrafik. Detta är platsen där ditt företag kan blomstra och växa.

Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska kontor personligen. Skapa den perfekta arbetsmiljön för ditt team och låt din verksamhet nå nya höjder!

Övrig information

Övrigt:

Garageplatser och lager finns.

Ytor

  • Total yta:

    240 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Lokal överlåtes. Eventuellt kan viss eller all inredning lämnas. Vi behöver flytta ut snarast möjligt.

Tillträde:

2024-06-01. Flexibelt

Hyresdeposition:

Sex månadshyror

Utförande

Planlösning:

Hyr det perfekta kontoret för ditt företag! Välkommen till vår fantastiska kontorslokal med en unik planlösning. Detta kontor är designat för effektivitet och komfort, med generösa utrymmen. Rum och Egenskaper: Stor gemensam yta: Rymmer upp till 12 personer, perfekt för teamarbete och möten. Ljusa rum med glasdörrar: Skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Trevliga gemensamma matytor: Idealiska för avslappnade luncher och pauser. Stort konferensrum: Plats för 15-20 personer, perfekt för presentationer och workshops. Två toaletter och dusch : Bekvämlighet för alla anställda och besökare. Telefonrum: Diskret plats för privata samtal och konferenser. Flera förråd för förvaring, servrar, kopiatorer mm Fantastisk terrass: Njut av solen hela dagen och ta möten utomhus i en avslappnad miljö. Denna kontorslokal erbjuder en unik möjlighet att skapa en inspirerande arbetsmiljö för ditt team. Med moderna faciliteter och smarta designval är detta det perfekta valet för företag som värdesätter både funktionalitet och trivsel. Läge och Tillgänglighet: Beläget i ett bekvämt område med närhet till allt du behöver – restauranger, affärer och kollektivtrafik, Södra Station finns rakt över gatan. Detta är platsen där ditt företag kan blomstra och växa. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska kontor personligen.

Rosenlundsgatan 52