Erik Dahlbergsgatan 14

Centrum , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med stora skyltfönster i bra läge i Vasastan!

Här finns möjlighet att hyra butik om ca 80 kvm. Lokalen ligger i gatuplan, med egen entré från gångbanan. Lokalen har 3 stora skyltfönster ut mot Erik Dahlbergsgatan, men lokalen syns även från Vasagatan. Lokalen har en öppen yta i framkant mot gatan och 2 mindre rum mot gården innanför. Dessa rum lämpar sig väl som personalytor och kontor. Lokalen har tidigare används som galleri. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Utförande

Våningsplan:

1 av 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Göteborg. Parkeringsmöjligheter erbjudes bl.a. i P-hus som Perukmakaren vid NK, P-Hus Avenyn och Östra Nordstan.

Närservice:

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.
Erik Dahlbergsgatan 14

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor