S:t Sigfrids Gata 3

Skövde Centralt , Skövde
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

25-850 kvm kontor/lokalyta i Skövde stadskärna. Stora möjligheter att anpassa, växa i och skräddarsys efter behov. Bra skyltläge på fasad.

25-850 kvm kontor/lokalyta i Skövde stadskärna. Stora möjligheter att anpassa, växa i och skräddarsys efter behov. Bra skyltläge på fasad. Gångavstånd till, tåg, buss, parkeringar samt övrig service. Långtidsparkering finns att hyra i p-hus. Entré finns både från S:t Sigfrids Gata och Långgatan. Närhet till handel, och nöjesliv.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brage 9

Våningsplan:

2 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Skövde stadskärna som område utmärker sig med sin historia och moderna atmosfär. Staden erbjuder ett levande centrum, ett rikt nöjesliv, grönområden och innovativt näringsliv. Med en utmärkt transportinfrastruktur är det här området en attraktiv destination för både handel och kontor.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsytor och parkeringshus. Långtidsparkering finns att hyra i parkeringshus.

Kommunikationer

Samtliga allmänna kommunikationer finns. Från resecentrum tar tåget dig till Göteborg på en timma och till Stockholm på två.
S:t Sigfrids Gata 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor