Ada Arwedsons gata 7

Vallastaden , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

45 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor för egenföretagaren

Nyproducerade kontorslokaler på Ada Arwedsons gata. Kontoren är 45 kvm stora varav 15 kvm i entresolplan. Den fulla takhöjden på 4,7 m och de stora fönsterna gör att lokalen känns luftig med gott om naturligt ljusinsläpp. Till lokalen går även att boka ett felleshus för större möten och konferenser. Kontoren är utrustade med god ventilation, golvvärme, pentry och WC med dusch. Behöver man större kontorsytor finns möjligheten att även hyra Ada Arwedsons gata 6 som ligger mittemot. Strax väster om Linköpings innerstad ligger en av Sveriges mest innovativa stadsdelar Vallastaden, en ny och idérik stadsdel. För var dag som går så blir Vallastaden alltmer komplett och levade. Cirka 1000 bostäder är färdigbyggda och ytterligare cirka 400 ska uppföras. Planen med Vallastaden är att skapa möten i vardagen och att bygga en lekfull och blandad stadsdel där många nyskapande idéer kan förverkligas. Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mig för mer information eller om ni vill boka in en visning av lokalerna.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 45 2 000

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Omgivning

Omgivning/natur:

På Johannes Magnus väg har man nära till det mesta med stora grönområden och parken Paradiset. Inom promenadavstånd finner även den träningsvilliga Campushallen och Friidrottsarenan Campus Valla.

Företag i närheten:

Närmaste matställen är Bestia, Meetly, Spicy WoknRoll, och Vallastadens Pizza. För boende finns Övernattningsrum Vallastaden och närmsta livsmedelsbutik är AutoMat.

Kommunikationer

Promenadavstånd till närmsta busshållplats på Nobeltorget och P-huset Aurora | Ca 10 min cykel till Linköpings innerstad.
Ada Arwedsons gata 7