Storgatan 39

Centrum , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

54 m²

Hyra

2 067 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Ljus och fräsch lokal om ca 54 m² som passar utmärkt som butik eller kontor. Bra läge på Storgatan med två större skyltfönster ut mot Storgatan samt entré får du ett välexponerat läge för din verksamhet. Lokalen är lätttillgänglig och är uppdelad i två större rum som man kan anpassas för din verksamhet samt ett enklare pentry att tillgå. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 54 2 067

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2067

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Ljus och öppen lokal som är uppdelad i två större rum med två skyltfönster ut mot Storgatan samt entré till lokalen. Lokalen har ett utmärkt läge på Storgatan för dig som har en verksamhet där du behöver synas samt att den är lätttillgänglig. Perfekt lokal som passar för butik eller kontor. Tillgång till enklare pentry i lokalen med vask och toalett når man på innergården.

Omgivning

Omgivning/natur:

Endast ett stenkast från Stora Torg och med närhet till flertalet gångstråk som erbjuder både butiker och restauranger. Här ifrån når du flera parkeringshus bl.a. Torggaraget och busslinjerna passerar strax utanför. Gångavstånd till tågstationen och resecentrum. Genom Halmstad City breder Nissan ut sig genom staden så är du sugen på vacker löptur eller promenad på lunchen har du hittat helt rätt!

Storgatan 39