Olsgårdsgatan 100

Vellinge , Vellinge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

15 139 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Nybyggt Ridcenter i Vellinge kommun- var med och påverka från start!

Ta chansen att påverka utvecklingen av Vellinges nya ridcenter!

I området finns idag ett befintligt ridhus motsvarande ca 3000 m2med tillhörande paddock ca 2600 m2.

Det som kommer att byggas följs av nedan:

Stallbyggnader:

Det kommer att uppföras 2 st stallbyggnader kallat stall A och stall B.

Stall A med en BTA om 593 m2 innehåller 16 st boxar med tillhörande sadelkammare, spolspilta, tvätt och tork samt ett mindre pentry/klubbrum. Paddock om ca 1500 m2.

Stall B med en BTA om 946 m2 och 18 boxar med tillhörande sadelkammare, spolspilta, tvätt och tork, ett större klubbrum med kök, omklädningsrum. Ett utrymme för grovfoder, redskap mm är också tänkt som tillkopplad del i stall B. Paddock om ca 6500 m2.

Stallbyggnaderna uppförs med väggar av isolerade betongsandwichelement för att uppná en hållbar och hyfsat underhållsfri byggnad med lång livslängd. All boxinedning och övriga material är av miljövänligt och hållbart material.

Fokus har legat på att skapa en funktionell och tilltalande miljö där hästälskaren ska finna en trygg och harmonisk miljö där man vill träflas och umgås med likasinnade.

Hagar mm

Inom fastigheten som totalt är på 16 hektar mark finns det beteshagar motsvarande ca 60,000 m2. Hagarna kan indelas i många olika storlekar tillsammans med brukaren.

Ytterligare ett projekt går att kombineras med Ridcenteret. Det är ett gästboende som har 15 radhus o 3 längor med 5 likadana lägenheter i varje länga. Lägenheter består av 4 rum och kök samt 2 badrum/toaletter. 

Ta vara på denna chans och kontakta oss för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    15139 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

Omgivning

Vägbeskrivning:

Skåne län, Vellinge tätort, Vellinge kommun

Olsgårdsgatan 100