Kolfallsgatan 3A

Tornby , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 050 m²

Hyra

Tillträde

2025-04-01

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontorslokal i eget hus i Tornby

Här har du nu möjligheten att hyra kontorslokal med lagermöjlighet i eget hus, allt på ett plan i markplan med parkering runt hörnet.

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    1050 m2

Ekonomi

Tillträde:

2025-04-01.

Utförande

Planlösning:

Kontorslokalen är traditionell med kontorsrum för en till två personer i varje rum och flera mötesrum. Stort och rymligt pausutrymme och kök. Här finns även omklädningsrum med två duschar och wc och utöver det finns ytterligare ett duschutrymme med wc och totalt fem wc i lokalen. I båda ändarna av huset finns ytor för lagerhållning och möjlighet för produktion, den ena lagerdelen har lastkaj och till den andra lagerdelen finns port bred för bil. I gräsytan intill huset kan en uteplats skapas för en fika i solen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger lättillgängligt från E4:an och har fem minuters bilväg in till centrala Linköping.

Närservice:

Linköping, som är Sveriges femte största kommun med 140 000 invånare, är en del av Fjärde Storstadsregionen och en välkänd utbildningsstad med varierad arbetsmarknad. Staden erbjuder både besökare och invånare ett rikt kulturliv med goda friluftsmöjligheter. Trots att staden är Sveriges femte största är den inte någon stor stad. Här finns det mesta inom räckhåll. Linköping kännetecknas av nära samverkan mellan näringsliv, kommun och universitet och ett allt intensivare samarbete med Norrköping och andra grannkommuner. Starka branscher är livsmedel, grafisk industri och traditionellt kunskapsintensiva hightech-företag.

Kommunikationer

Linköping, mitt i Östergötland, har ett strategiskt läge med goda kommunikationer med omvärlden. Flygplatsen, som ligger centralt i staden, 3 km från Stora Torget, har dagliga förbindelser med Köpenhamn och Stockholm. I Linköping används cykeln flitigt och mer än 30 % av alla resor utgörs av cykeltransporter. Kommunen har satsat nästan 40 mil på cykelvägar, och nya byggs efterhand. Vill du åka buss från fastigheten till centrala Linköping (Stortorget) kör busslinjerna 213 och 215.
Kolfallsgatan 3A

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum