Lydia Wahlströms gata 18

Rosendal , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

91 m²

Hyra

Kontakta Croisette.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Hörnlokal i härliga Rosendals Trädgård

Vi har fått förtroendet att förmedla denna trivsamma hörnlokal, belägen i eftertraktade Rosendal.

Lokalen kommer att stå redo för inflyttning vid årsskiftet och erbjuder generösa 91 kvm på markplan, där Biodlargatan möter Anna Wahlströms Gata. Oavsett om du driver ett café, en butik, ett kontor eller en serviceverksamhet – så finns här möjlighet att vara med från början. Det är planerat för wc, omklädning och andra personalytor enligt planritningen.

Bara en kort promenad från city och nära flera grönområden och parker. Det är ett härligt läge, som gör lokalen attraktiv för både din personal och dina kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera era möjigheter på platsen!

Övrig information

Övrigt:

I den södra delen av Uppsala växer stadsdelen Rosendal steg för steg och erbjuder en lockande möjlighet för er som företagare. En hållbar och långsiktig investering i framtiden i samarbete mellan Uppsala kommun, byggherrar och fastighetsägare. Fram till 2030 kommer 6 000 nya hem att ha byggts, vilket kommer att husera cirka 12 000 invånare. Uppsala strävar högt när det gäller hållbarhet, och Rosendal är ett utmärkt exempel på hur dessa mål omsätts i effektiv handling. Rosendal är i framkant när det gäller att skapa förutsättningar för en hållbar vardag och erbjuder en smart stadsdel med innovativa lösningar. Med inspiration från amerikanska och engelska ”townhouses” indelas kvarteret där lokalen ligger i fem tydliga hus med individuella arkitektoniska uttryck och spännande entréer till bostadshusen. Trapphusen är dagsljusbelysta och välkomnande samt genomgående mellan gata och gård. Husens fem tak ligger på olika nivåer och fyller olika funktioner. Det högst belägna taket fungerar som biotoptak. De övriga är belagda med sedum och två av taken är planerade för solpaneler för att bidra med fastighetsel. Den hållbara energin kan används för att ladda den egna elcykeln eller ge värme och ljus till fastighetens gemensamma utrymmen. Sedumtaken placeras på vissa av taken. De fördröjer takvattnet, binder koldioxid, och bidrar, som all växtlighet, med att jämna ut temperaturskillnader.

Ytor

  • Total yta:

    91 m2

Ytbeskrivning

Lokal anpassad för verksamheter såsom café, handel, kontor, service eller liknande WC/dusch/omklädningsrum samt fläktrum finns och separat miljörumsdel.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette.

Utförande

Byggår:

2024

Våningsplan:

1 av 8

Planlösning:

Hörnlokal med öppen planlösning, anpassad för verksamheter såsom café, handel, kontor, service eller liknande.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Inbjudande entré, som nås via hörnet Biodlargatan och Lydia Wahlströms Gata

Omgivning

Omgivning/natur:

Du når flertalet parker, skogsstråk och rekreationsområden på några minuter

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkeringsmöjligheter i området

Närservice:

i Rosendal finns alla tänkbar närservice

Skyltläge:

Fint skyltläge med stora fönster i två väderstreck

Vägbeskrivning:

Rosendal är en stadsdel som ligger i södra delen av Uppsala, cirka 3 kilometer från stadens centrum. Den gränsar till områden som Eriksberg och Sunnersta. Rosendal kännetecknas av både bostadsområden och grönområden, inklusive Rosendalsparken och en del av Fyrisån. Det är ett populärt område med många bostäder, skolor och olika faciliteter nära till hands.

Kommunikationer

Buss nummer 3 och 11 trafikerar gatorna utanför flera gånger per timme
Lydia Wahlströms gata 18

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner