Pipers väg 28

Brunnsviken, Bergshamra , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

390 m²

Pris

Tillträde efter överenskommelse. Anpassningar görs utifrån hyresgästens önskemål.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Eget våningsplan om 390 kvm i flygelbyggnaden i natursköna Brunnsviken. Oslagbar läge med närhet till sjö, grönska och kommunikationer!

Fastigheten Växten 1 i Bergshamra i norra Stockholm ger en sällan skådad kombination av anrik herrgårdsmiljö, moderna kontorslokaler och natursköna omgivningar i ett centralt läge med närhet till kommunikationer!

Eget våningsplan på 390 kvm i den ena flygelbyggnaden i den gamla Växtskyddsanstalten som byggdes 1928-1930. Byggnaden i klassisk 1920-tals stil har en gemensam entré med reception där Pipers Park service center finns för alla behövande tjänster. Originaldetaljer har bevarats i kombination med moderna kontor. Ljusa lokaler och en vacker sjöutsikt i sydvästläge mot Brunnsviken. 

Planlösningen fungerar bra för de flesta bolagen men hyresanpassningar går att göra efter behov och önskemål. Planlösningen fungerar bra för de flesta bolagen men lite hyresanpassning är detta en av de häftigaste kontorslokalerna i byggnaden!

Pipers Parks erbjuder även befintliga gemensamma utrymmen så som reception med full service, mötesrum och restaurang & lunchrum. 

På fastigheten finns en huvudbyggnad med tillhörande två flankerade flyglar. Byggnaderna har ett härligt sydläge med både soldränkt innergård och takterrass som blickar ut över Brunnsvikens vatten. Hela området har en herrgårdskaraktär med tidsenliga byggnader och omgivningar.

Övrig information

Övrigt:

I huset finns 15 bolag flera med anknytning till Pulsen Group som äger och förvaltar fastigheten sedan 25 år. Idag hittar man dynamiska bolag inom bland annat tech, kundservice, fastigheter, hustillverkning, retail, HR på adressen och en levande och innovativ miljö i närområdet. Restaurangen/matsalen & innergården är husets sociala nav där man kan sitta och jobba eller träffa andra i huset. Som närmsta grannar finns Pipers väg 2 och två större kontorsfastigheter (bla If-huset).

Ytor

  • Total yta:

    390 m2

Ytbeskrivning

Eget våningsplan på 390 kvm i flygeln med vacker utsikt över Brunnsviken & Nationalstadsparken i sydvästläge. Ljus våning med stora fönster i sydvästläge med utsikt mot Brunnsviken. Idag är våningsplanet indelad i med en central korridor med 10 kontor & mötesrum på vardera sida av korridoren. Pentry & lounge i ena delen av lokalen. Inglasat trapphus till reception & huvudentrén. Hyresanpassningar möjliga efter ert behov och önskemål.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kemtvätt
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vårt mål är att jobba långsiktigt och utgångsläget är en hyresperiod på minst 5 år.

Tillträde:

Omgående

Prisinformation:

Marknadsmässig hyresnivå. Hyresanpassning möjlig.

Hyresinformation:

Tillträde efter överenskommelse. Anpassningar görs utifrån hyresgästens önskemål.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Växten 1

Byggår:

1928

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

10

Planlösning:

Kontorslokal i ett eget plan med kontor och mötesrum mot Brunnsviken. Kontorsvåningen är indelad med en korridor mitt i och 10 st kontor, mötesrum och pentry i trappentrén. Högt i tak och många vackra originaldetaljer är bevarade. Parkettgolv i korridoren, textilmatta i kontoren och natursten i entrédelen. Hyresanpassningar är möjliga utifrån era behov och önskemål.

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I direkt närhet finns promenad- och löparstråk invid vattnet som tar dig hela vägen in till centrala Stockholm. Utmed dessa stråk finns stopp så som Tivoliparken, Bergianska trädgården, Edvard Andersons växthus och Brunnsviksbadet.

Företag i närheten:

Som närmsta grannar finns Pipers väg 2 och två större kontorsfastigheter (bla If-huset). På andra sidan viken finns Frösundavik och det nya, dynamiska Järva Krog.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter på Pipers Park med laddstationer. P-platserna är utomhus. Det finns även cykelparkering.

Närservice:

Pipers Park erbjuder matautomater med stort utbud av färdiglagad mat. En kort promenad från fastigheten finns pittoreska Kafé Sjöstugan som under sommarmånaderna har öppet alla dagar och vid Bergshamra centrum finns en välsorterad Ica Nära och restaurang.

Kommunikationer

Fastigheten har goda kommunikationsmöjligheter med 5 minuters promenad till tunnelbanestationen Bergshamra som tar dig till centralen på 13 minuter. Från Bergshamra finns också flertalet busslinjer. Om pendling till jobbet sker via pendeltåg finns det buss från Solna Station till Bergshamra centrum alternativt dryga 12 minuter med cykel. Bilvägen är smidig med närhet till både E18 och E4 och gott om parkeringar på fastigheten. Drygt 11 minuter körväg från Lidingö, 10 minuter från Sollentuna, 17 minuter från Bromma, 15 minuter från Östermalm och 13 minuter från Kungsholmen.
Pipers väg 28