Honungsgatan 23

Rosendal , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

266 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Restaurang & café

Vi söker en restaurangägare som vill öppna sin restaurang i denna fina lokal med ett perfekt söderläge vid det nya torget Rosendals torg i Rosendal

Vi söker en restaurangägare som vill öppna sin restaurang i denna fina lokal med ett perfekt söderläge vid det nya torget Rosendals torg i Rosendal! Lokalen är idag en råyta men kommer färdigställas med kök och tre st RWC, två i matsalen och en i personaldelen. Det finns flera entréer vilket möjliggör att dela upp lokalen och skapa en bakficka eller dylikt. Det kommer finnas möjlighet till uteservering längs husfasaden som vetter ut mot torget. Läget är perfekt i hjärtat av det blomstrande Rosendal som är ett området som expanderat kraftigt det senaste åren med bostäder, butiker, restauranger, apotek och alla möjligheter till träning, rekreation med stadsskogen intill. Området är har redan den väletablerade träningsanläggningen USIF som erbjuder tennis, padel, gruppträning och gym . Nu byggs även Multihus som är en satsning vid Rosendals torg med inriktning på en ny idrottshall, kulturskola och bibliotek med trygghetsfokus. Multihuset beräknas stå klart hösten 2024. För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare Claes Du Rietz! Varmt välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    266 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 266 kvm är en ljus och fin lokal med en stor öppen yta med fönster ut mot det nya torget. Idag är lokalen en råyta men kommer färdigställas med kök och beredningsrum för mat och kommer även ha två RWC ute i matsalen samt en RWC i personaldelen. Det finns även en dörr ut på baksidan av lokalen vilket möjliggör en eventuell uppdelning av lokalen till en bakficka eller dylikt. Det kommer finnas möjlighet till bord och stolar längs med husfasaden för årets varma dagar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. I området finns både Ica och Hemköp. Direkt närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Företag i närheten:

I området som bara växer erbjuder flertalet restauranger, pizzerior, Café Lejon, sushibutik, grönsakshandel, inredningsbutik mfl . Livsmedelsaffär i Ica Nära och den nyligen öppnade Hemköp. Vårdcentral, läkarmottagning, tandläkare och apotek finns i området och i närtid kommer även ett systembolag att öppnas.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar genom området med flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
Honungsgatan 23