Kulvägen 8

Örebro , Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Hyra

Vi hyr ut ett inrett kontor i en fastighet som innefattar eget gym, egen restaurang, padel, Golf-tracking , relaxavdelning samt 3 olika Konferensrum för 8, 10 och 70 pers. Läs mer på www.migo.se

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

I hjärtat av Örebros mest expansiva område, södra Bettorp ligger Migo kontorshotel. Verksamheten är fördelat på Tre plan där plan ett innehåller fria kontorsplatser och mindre fast kontor. Lokalen som nu hyrs ut är belägen på våning två. Båda planen har utsikt över padelbanor och avskärmas med stora glaspartier. I samma lokal finns padel, relax, gym, 3 olika konferensrum samt egen restaurangverksamhet.

Här möts funktion och design på ett väl genomtänkt sätt. Inredningen och materielval är framtagen tillsammans med arkitekt från Kinnarps vilka också levererat möbler och annan inredning. Samtliga kontor har förvaring, kontorsstol och höj-sänkbara bord.

Lokalerna är lätttilgänglig och snabbt nåbar från närligande motorväg och bara 2,5 km från centralstation. Två busslinjer trafikerar området och gång/cykelbanor är väl utbyggda. 70st fria parkeringsplatser för både bilar och cyklar finns i direkt anslutning till fastigheten. Laddstolpar för elfordon finns precis utanför entredörren. Separata ingångar för padelhallen och kontor.

Möjlighet till exponering, väl synlig från motorväg finns. Skyltar på fasad mot gata lika så. Området är under uppbyggnad och flera stora företag är på väg att eteblera sig bla SOS alarm. Några hundra meter norr om fastigheten börjar ett större bostadsområde. Det innehåller 100-tals lägenheter och fler är under uppförande. 

Som hyresgäst blir du automatiskt en del i Migo affärnätverk. Förutom  gemensama pedelturneringar och gruppträning i gymmet ordnas också föreläsningar med externa talare samt andra deltagare i Migonätverket.  

För den som önskar driva kundevent med aktiv inrikting finns flera företag i Migonätverket som arbetar tillsammans med befintlig padel, golf, gym och relaxverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    10 m2

Ytbeskrivning

Välkomna till ett nybyggt kontorskomplex , perfekt för det moderna företagets behov. Det lediga kontoret har en öppen arbetsyta med 3 skrivbord plus yta för arbete med fria sittplatser. Anläggningen har också ett stilrent och funktionellt kök som kompletterar ytan väl. När man hyr hos oss har man också tillgång till våra faciliteter som, golf-tracking, padel, gym, relaxavdelning och en lunchrestaurang .

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Vi hyr ut ett inrett kontor i en fastighet som innefattar eget gym, egen restaurang, padel, Golf-tracking , relaxavdelning samt 3 olika Konferensrum för 8, 10 och 70 pers. Läs mer på www.migo.se

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kajutan 1

Byggår:

2022

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

27

Planlösning:

Två minuter bilresa från E18 avfart 116 trafikplats Munkatorp.

Energiklass:

A

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Lokalen kan nås via:

Hiss

Ventilation:

Komfortkyla

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

SOS, Rejmes, Hörmmann, Lindbergs buss, Grillska gymnasiet, Svealandstrafiken, Apex brewing, Elektroskandia Sverige etc

Parkeringsmöjligheter/garage:

Generöst tilltagen gratisparkering i direkt anslutning till huset samt på gata. Laddstolpar för elfordon. Cykelparkering

Närservice:

Ca 500 m till Motionspår

Skyltläge:

På taket finns möjlighet att sätta skylt som ses från E18. Fasad mot gata går också att exponera budskap

Vägbeskrivning:

Två minuter bilresa från E18 avfart 116 trafikplats Munkatorp.

Kommunikationer

Stadsbuss nr 7 och 8 hållplatser 3 min gångväg. 2 min från avfart från motorväg. 2,5 km från centralstation. Väl utbyggda cykel och gångbanor samt att Quick sparkcyklar fungerar fram till vår entre
Kulvägen 8