Sofiedalsvägen 1

Oxie , OXIE
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Nytt företagsområde i Oxie!

I Oxie företagspark har vi nu möjlighet att erbjuda en lager- eller industrilokal om ca 1 000 kvm helt anpassade efter er verksamhet. På fastigheten finns dessutom möjlighet till uppställningsyta. Tomten ligger i Malmö med närhet till Lockarp, Fosie industriområde, Malmös yttre ringväg och vägarna ut mot Danmark och Skåne. Oxie företagspark är en del av Pangir AB. Passar utmärkt till produktion, lager, spedition, verkstad, service, bilhandel, bygghandel, e-handel m.fl. Det finns möjlighet att hyra 1000-9350 kvadratmetrar. skräddarsytt, nyckelfärdigt och långsiktigt. Varje utvecklingsprojekt är unikt. Fastighetsägaren utformar fastigheten tillsammans med hyresgästen för att uppfylla specifika verksamhetskrav. Arkitekt och konstruktör involveras tidigt i projektskedet för att säkerställa en lyckad byggnation och nöjd kund.

Ytor

  • Total yta:

    1000 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Oxie är en stadsdel i södra delen av Malmö, belägen cirka 10 kilometer från stadens centrum. Området kännetecknas av blandad bebyggelse med både bostäder, grönområden och industri. Här finns flera skolor, förskolor och idrottsanläggningar vilket gör det till en populär bostadsplats för barnfamiljer. Oxie är också känt för sitt näringsliv med många företag och industrier, samt för närheten till Öresundsregionen och Köpenhamn. Kommunikationerna är goda med både bil, buss och tågförbindelser till Malmö och övriga Skåne. Oxie erbjuder ett varierat utbud av service såsom matbutiker, restauranger, apotek och andra viktiga närtjänster för invånarna.

Närservice:

I Oxie finns ett bra utbud av närservice som möter invånarnas vardagsbehov. Närservicen inkluderar: Livsmedelsbutiker: Det finns flera livsmedelsbutiker i Oxie där invånarna kan handla mat och dagligvaror. Restauranger och caféer: Oxie har ett antal restauranger och caféer där man kan äta och fika, både för avhämtning och för att sitta ned. Apotek: Apotek finns tillgängligt för att hantera recept och förse invånarna med medicin och hälsoprodukter. Hälsocentral: För sjukvård och hälsorådgivning finns en hälsocentral i Oxie. Bank och post: Det finns banktjänster tillgängliga samt möjlighet att sköta postärenden. Frisörer och skönhetssalonger: För personlig vård och skönhetsbehandlingar finns frisörer och skönhetssalonger i området. Bibliotek och kultur: Oxie har ett bibliotek och erbjuder även kulturella aktiviteter för invånarna. Denna närservice gör det bekvämt för invånarna att få tillgång till grundläggande tjänster och bekvämligheter utan att behöva resa långt.

Kommunikationer

Oxie, beläget strax söder om Malmö, är välanslutet med olika kommunikationsmöjligheter för att underlätta resor till och från området. Bil: Oxie har god tillgänglighet med bil. Från Malmö tar man sig enkelt till Oxie via E6/E22 eller genom att följa väg 108 söderut. Det finns flera infarter till Oxie som ger smidig åtkomst till olika delar av området. Kollektivtrafik: Oxie är välbetjänat av kollektivtrafik. Busslinjer trafikerar regelbundet mellan Oxie och Malmö centrum samt andra närliggande områden. Bland annat går busslinjerna 6, 32 och 33 till Oxie och skapar enkla förbindelser för pendlare och lokalbefolkning. Tåg:För längre resor och pendling till andra städer är Oxie även nära Malmö Hyllie station, där regionaltåg och Pågatåg trafikerar till olika destinationer i Skåne och resten av Sverige. Malmö centralstation ligger också inom räckhåll för dem som föredrar tåg som transportmedel. Cykel och gång: Oxie har ett bra nätverk av cykelvägar och gångstråk som underlättar för invånare att ta sig runt lokalt. Det är en miljövänlig och hälsosam transportmetod som uppmuntras i området. Sammanfattningsvis är kommunikationerna till och från Oxie mångsidiga och erbjuder invånarna flexibla alternativ för att resa till andra delar av Malmöregionen och längre bort.
Sofiedalsvägen 1

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB