Metallvägen 38

Rosersberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

11 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Effektiva lagerytor uthyres i ett av Sveriges bästa logistikområden!

Tillfälle att hyra en optimal lokal ämnad för lager/logistik som har en attraktiv och konkurrenskraftig hyresnivå! Byggnaden uppfördes år 2011 och håller en god standard rakt igenom. För ökad säkerhet är fastigheten helt omringad av stängsel, infart sker via en fjärrstyrd grind. Den totala arean om 11 500 m² är idag fördelad på ca 1 000 m² kontor och 10 500 m² lager. Ytorna kan anpassas med enkelhet om er verksamhet exempelvis kräver större lagerytor. Grundfakta: - 12 meter takhöjd - 2 ton bärighet i markplan och 500kg i entresol per m² - 9 lasthus och 1 vanlig port - Ventilation FTX (komfortkyla finns i kontoren) - Fullt sprinklat - Oljeavskiljare finns - Fiber indraget - Brandlarm installerat - Säkerhetsklass 2 Lokalen rymmer allt det nödvändiga som er verksamhet kan kräva. Allt ifrån stora omklädningsrum och kök till mötesrum och stora kontorsutrymmen som lämpar sig för öppna kontorslandskap. Huvudentrén är utrustad med hiss och leder er in till en lounge med mindre pentry som kan nyttjas av både personal och kunder. Även på lagergolvet finns kontorsutrymmen med pentry samt ett antal toaletter för personalen som arbetar i lagret. Vidare finns ett stort dedikerat truckrum i lagret. Entresolplan består idag främst av kontorsutrymmen men som enkelhet kan göras om till lagerytor vid behov. Tillträde sker enligt överenskommelse, kontakta oss gärna för en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 10 500
Kontor 1 000

Utförande

Byggår:

2011

Planlösning:

Se bifogade ritningar för en detaljerad beskrivning av planlösningen.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Rosersberg ligger i ett av norra Stockholms mest tillgängliga områden. Att Rosersbergs Logistikcenter har en placering invid E4:an, är förstås ingen tillfällighet. Regionens infrastruktur ger smidig kommunikation till Nordens alla större städer. Med en kombiterminal som närmsta granne, ger det en optimerad placering för just logistikverksamhet. Kombiterminalen, med järnväg spåransluten till stambanan, gör att gods som kommer in i hamnen i Gävle kan fraktas med järnväg till Rosersberg för omlastning till container, eller om man så vill, till trailer för vidare transport via vägnätet.

Företag i närheten:

Rosersbergs Centrum ligger ca 4 min bort med bil där det finns ett utbud av olika butiker och restauranger.

Kommunikationer

Fantastiska kommunikationsmöjligheter erbjuds med närhet till E4, Rosersberg station och Arlanda flygplats.
Metallvägen 38

Om Etableringspartner

En vakant lokal är inte bara en utebliven intäkt, det kan vara en källa till otrygghet som leder till att hela fastigheten blir mindre attraktiv. Långa vakanser är inte optimala för någon och det är precis det vi förhindrar. Med erfarenhet av lokalförmedling och förvaltning av fastighetsbestånd som motsvarar hundratusentals kvadratmeter känner vi oss trygga i de tjänster som vi levererar till fastighetsägare. Vi är fastighetskonsulter med förståelse för helheten.

Etableringspartner

Stenmansgatan 7

632 21 Eskilstuna

www.etableringspartner.se

Fler annonser från Etableringspartner