Handelsvägen 5

Östhammar , Östhammar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 - 900 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Etableringstillfälle för de företag som vill placera sin verksamhet i Östhammar

Etableringstillfälle för de företag som vill placera sin verksamhet i Östhammar. Du som hyresgäst har nu möjlighet att från början vara med och anpassa era lokaler efter er verksamhet. Möjligheten för flexibiltet är stor då byggnaden/byggnaderna ej är uppförda ännu. De kommande lokalerna ligger belägna på en vältrafikerad handelsplats med flertalet populära butiker som Coop, Jysk och ÖoB. Ett exempel är ytor om ca 900 kvm fördelat i två plan. Handelsplatsen har ett gott flöde under hela året, men utmärker sig speciellt under sommartider då invånarna i området ökar kraftigt tack vare alla sommarstugor som ligger i närområdet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 450 900

Utförande

Planlösning:

Lokaler om 900 kvm fördelat med 450 kvm per plan ett förslag som finns. Byggnaden är inte uppförd ännu så stor flexibilitet finns.

Omgivning

Omgivning/natur:

Detta är ett handelsområde under utveckling. Bl.a. finns här redan Coop Extra och ÖB.

Vägbeskrivning:

Kommer du söderifrån så ligger detta område på höger sida om väg 76 strax innan Östhammar. Titta efter Coop Extra. Följ Handelsvägen förbi Coop Extra och ÖB. Denna fastighet ligger på vänster sida strax efter ÖB.

Kommunikationer

Lätt att ta sig med bil till lokalen. Om du kommer söderifrån på väg 76 mot Östhammar så ligger området på höger sida strax innan du kommer fram till Östhammar. Håll utsikt efter Coop Extra. Bussar stannar på väg 76.
Handelsvägen 5