Nygatan 34

Norr , Gävle
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

Tillträde

2024-06-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Välkommen till Nygatan 34, där en generös lokal på markplan om hela 110 kvm väntar på att förvandlas till din företagspärla.

Beläget vid en av stadens mest livfulla gator, erbjuder denna lokal en oslagbar exponering för din verksamhet. Med närhet till affärer och restauranger lockar platsen en konstant ström av potentiella kunder.

Med 110 kvm till ditt förfogande finns det gott om utrymme för din kreativitet att blomstra. Oavsett om du planerar att öppna en butik, ett café, en studio eller något annat koncept, kan du forma din drömföretagslokal här.

Stora fönster ger inte bara enastående naturligt ljus, utan ger också ditt företag en imponerande synlighet från gatan. Passerande kunder kan inte undgå att bli dragna till det som pågår inuti, vilket ökar din synlighet och attraktionskraft.

Lokalen är som en blank canvas, redo att formas efter dina behov och önskemål. Med sin flexibla layout kan du enkelt anpassa den för att passa din verksamhet perfekt och skapa en inbjudande atmosfär för både kunder och personal.

Att etablera din verksamhet på Nygatan 34 är inte bara en kortvarig investering, det är en långsiktig satsning på framgång. Med dess strategiska läge och mångsidiga möjligheter finns det obegränsade möjligheter för tillväxt och utveckling.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur du kan göra Nygatan 34 till din nya lokal för framgång.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Ytbeskrivning

110kvm markplan

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

2024-06-01.

Nygatan 34