Kolonivägen 7

Västervik , Västervik
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Asfalterad och plan markyta med stängsel och belysning. Ytan kan hyras ut för uppställning eller så ritar vi en byggnad för just eran verksamhet.

Asfalterad och inhägnad gårdsplan för parkeringar eller uppställningsyta om ca 1 500 kvm med elektrisk grind. Belägen i eftertraktat företags-/handelsområde vid infarten till centrala Västervik.

Det finns ett betongfundament i det hörn som vätter mot Allén där man, efter skyltlov från kommunen, kan sätta en pylon för ökad synlighet. 

Ytor

  • Total yta:

    1500 m2

Bekvämligheter

Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Västerås 11

Byggår:

2016

Planlösning:

Vi ritar tillsammans upp en byggnad som passar er verksamhet.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett handels-/industriområde som ligger intill Gåserum i västra Västervik. Alldeles invid genomfartsleden Allén som trafikerar majoriteten av alla fordon som ska till eller ifrån E22:an. Industriområdet har varierande verksamheter men har en huvudinriktning mot livsmedelshandel, sällanköpshandel och bygg och hantverksmarknaden. Man har närhet till det mesta i form av service, restauranger och handel samt endast drygt 1 kilometer in till Västerviks stadskärna. Goda logistikmöjligheter att snabbt ta sig in och ut ur området och upp på de stora vägarna.

Företag i närheten:

Lidl, Granngården, Dahl, Ahlsell, Colorama, Elon, OKQ8, Engström Bil, Besikta, Coop m.fl.

Skyltläge:

I nedre hörnet av fastigheten mot Allén till finns betongfundament förberett för att sätta en större skylt med synlighet mot all trafik in och ut ur Västervik. Intill finns dessutom tre stycken flaggstänger.

Kolonivägen 7