Rörstrandsgatan 54

Birkastan , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Idag används lokalen med egen ingång som kontor på entréplan med konferensdel på entresolplan, Föreningen godkänner att man använder som bostad om ma

Idag används lokalen med egen ingång som kontor på entréplan med konferensdel på entresolplan, Föreningen godkänner att man använder som bostad om man så önskar.

Ytor

  • Total yta:

    60 m2

Utförande

Byggår:

1908

Planlösning:

Representativ loka som kan göras om till bostad med utmärkt läge i Birkastan. Bottenvåning om ca 40 kvm, Stilrent genomgående, öppen planlösning mellan rum och kök. Wc/badrum med dusch, golvvärme och handdukstork. Loft/entresolplan om ca 20 kvm, Möberbar entresoldel samt rum som idag används som konferensrum. Trevlig vy över Karlbergs Slottspark och Karlbergssjön. Typ: Lokal Rum: 2 Boarea: 40 m2 Biarea: 20 m2 Byggnadsår: 1908 Månadsavgift: 4662 kr/månad Driftkostnad: 135 kr/månad Upplåtelseform: Bostadsrätt Våning: BV Kommentar till boarean Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen och säljaren I entréplan med köksdel är boytan 40 kvm, Takhöjd köks del ca 2,17 cm, nere full höjd 4,20 cm och på loftet är golvytan ca 20 kvm, ( Längst in/sovdel 2.50x3.70 ) ( Gång/Hall 2,25x4,70) takhöjd 1,90 cm.

Omgivning

Företag i närheten:

Belägen i omtyckta Birkastan med alla dess caféer, restauranger och butiker! Här finns något för alla!

Kommunikationer

Tunnelbana, St Eriksplan, Bussar
Rörstrandsgatan 54

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vårt syfte är att skapa ett hållbart boendeliv för många människor. I över 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2023 förmedlade vi 20 000 bostäder till ett värde av ca 51 miljarder kronor. Koncernen består i dag av Svensk Fastighetsförmedling, Ordna Bolån och HouseID.

Svensk Fastighetsförmedling

Katarina Bangata 26

116 39 STOCKHOLM

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling