Kurortsvägen 20

Åre , ÅRE
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med plats för eget space och kreativt nätverkande

Nu kan vi erbjuda attraktiva kontorsytor i Hus 1 på Årekompaniet. Med fokus på hållbarhet skapar vi kontor som stimulerar alla sinnen och främjar en aktiv livsstil – med en naturnära atmosfär, kreativa utrymmen och en hisnande utsikt över fjälltopparna. Ni kan hyra allt från 100 kvm till två våningsplan på 600 kvm vardera. Här finns alltså alla möjligheter att skapa en kontorsmiljö helt anpassad efter er verksamhet! Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Övrig information

Övrigt:

Vår fastighet Årekompaniet består av fyra huskroppar, sammanlänkade för att skapa bästa möjliga tillgänglighet och flöde. Här samsas studenter och kreativa coworkingföretag med polisen, hälsocentral, sjukgymnaster och gym – och i fastighetens hjärta ligger den populära lunchrestaurangen Årelagat. I Årekompaniet finns en naturlig plats både för det stora och det mindre företaget.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 1 300

Omgivning

Omgivning/natur:

Åre är vackert beläget vid foten av Åreskutan invid Åresjön med storslagna fjällvyer. Det finns ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

Närservice:

Åre har ett stort utbud av restauranger, butiker, hotell och aktivitetsbolag. Här finns även hälsocentral, tandläkare förskolor och skola.

Kommunikationer

Tåg från Stockholm och Norge stannar mitt i centrum och det finns goda möjligheter att transportera sig kollektivt med hjälp av skidbussar och länsbussar. God tillgänglighet på taxi och transfer. Närmaste flygplats är Åre Östersund Flygplats på Frösön en dryg timmas bilfärd bilfärd bort samt Trondheims internationella flygplats, ca två timmar bort.
Kurortsvägen 20

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Hamngatan 14

831 34 Östersund

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB