Wedavägen 8

Södertälje , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 1 500 m²

Pris

Tillträde

Omgående/efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Weda handelsområde  är ett av Södertäljes mest eftertraktade destinationer för shopping och företagsverksamhet. Beläget endast ca 600 meter från E4/E20 och lika nära till Södertälje centrum, erbjuder vi en idealisk plats för både lokala och nationella besökare.

Oavsett om du driver ett litet lokalt företag eller är en del av en större nationell eller internationell verksamhet, så är du välkommen att bli en del av vårt växande gemenskap.

Kontakta oss för information om uthyrning och etablering

https://www.wedafastigheter.se/lediga-lokaler/

         jean@wedafastigheter.se

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 100 1 500

Ytbeskrivning

Vänligen gå in på www.wedafastigheter.se för mer info om lediga lokaler. https://www.wedafastigheter.se/lediga-lokaler/

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Gym
Kemtvätt
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående/efter överenskommelse

Prisinformation:

För med info vänligen kontakta jean@wedafastigheter.se

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Planlösning:

Välkommen till Weda handelsområde – Ett av Södertäljes mest eftertraktade destinationer för shopping och företagsverksamhet. Beläget endast ca 600 meter från E4/E20 och lika nära till Södertälje centrum, erbjuder vi en idealisk plats för både lokala och nationella besökare. I Weda hittar du en imponerande blandning av välrenommerade butiker och företag, vilket gör det till ett nav för både dagligvaruhandel och B2B-verksamhet. Från välkända livsmedelskedjor som Willys, Lidl och Systembolaget till specialiserade butiker som Normal och professionella verktygsleverantörer som Tools och EDGE – här finner allt du behöver på ett och samma ställe. Men det är inte bara shopping som lockar besökare till Weda. Vårt område är också hem för ett brett utbud av restauranger/cafe där du kan njuta av en härlig lunch eller en kopp kaffe. Dessutom erbjuder vi två välrenommerade gym och professionella frisörsalonger, så du kan ta hand om både kropp och själ före/innan jobbet eller under ditt besök till Weda Handelsplats. Vi erbjuder också möjligheten att hyra kommersiella lokaler och kontor för din affärsverksamhet. Med vår strategiska placering och höga besökarantal är det en perfekt möjlighet att etablera din verksamhet på en plats med hög synlighet och tillgänglighet. Det som verkligen utmärker Weda handelsområde är den positiva atmosfären som genomsyrar hela området. Genom att samla en mångfald av hyresgäster har vi lyckats skapa en dynamisk och samarbetsvillig miljö där alla bidrar till och gynnas av varandras närvaro. Oavsett om du driver ett litet lokalt företag eller är en del av en större nationell eller internationell verksamhet, så är du välkommen att bli en del av vårt växande gemenskap. Kontakta oss för information om uthyrning och etablering https://www.wedafastigheter.se/lediga-lokaler/ Mail: jean@wedafastigheter.se.

Omgivning

Företag i närheten:

Willys , systembolaget , Normal , Lidle , Tools, Posten , NTI , Stark

Kommunikationer

D
Wedavägen 8