Slipstensvägen 15

Länna , Skogås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 700 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Möjlighet att hyra egen fastighet för verkstad/produktion/lager, kontor och stor inhägnad gård i Länna

Fastighets- och byggnadsbeskrivning

Byggnaden består av två plan, där det nedre våningsplanet består av verkstad/produktion/lager med 5 m takhöjd och det övre våningsplanet består av kontor och personalutrymmen.

Nedre plan har golv och tak av betong samt väggar av plåt. Det finns ett rum som tidigare har använts för våtsanering med golvbrunn samt en tvätthall. Det finns fem stycken markportar. 

Kontorsytrummerna består av cellkontor med drygt 20 kontorsrum exklusive konferensrum, en stor matsal med pentry samt två stora omklädningsrum med flertalet WC oxh duschar. 

Byggnaden värms upp via bergvärme samt har installerad komfortkyla. Ventilation finns i form av FTX och en tillgänglighetshiss finns i byggnaden. 

Den obebyggda delen av fastigheten består av asfalyterade uppställningsytor. Här finns det även ett skärmtak med parkeringsplatser. Fastigheten är inhängnad och har en grind. 

Lägesbeskrivning 

Området ligger intill riksväg 73 cirka 15 kilometer från centrala Stockholm. Industriområdet består av ett stort antal mindrer logistik-, lager- och lättindustrifastigheter. Utöver detta finns även mycket handel, med bl.a. byggvaruhandel, bilförsäljare samt Länna handelsplats som är ett av Stockholms största externa handelsområden. Närmsate busshållsplats är beläget cirka 100 meter från fastigheeten där buss 831 avgår. 

 

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 350
Lager & logistik 1 350

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bågsågen 8

Byggår:

2009

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

5 st markportar

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns cirka 35 personbilsparkeringar samt cirka 35 större parkeringsplatser för lastbilar eller liknande fordon.

Kommunikationer

Närmaste busshållsplats ligger 100 meter från fastigheten där buss 831 avgår.
Slipstensvägen 15