Flogstavägen 1a

Flogsta , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

71 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Toppenfräsch lokal med kanonläge i Flogsta

Nu erbjuds en splitter ny lokal om ca 71 m² med ett mycket bra och strategiskt läge. Lokalen har stora skyltfönster vilket ger såväl synlighet som ljusinsläpp och passar till verksamheter såsom butik, kontor eller behandlingar (dock ej frisör). Inredd med ljusa materialval och grundbelysning finns. Här välkomnar en öppen yta men lokalen inrymmer också personalingång/lager med separat ingång. Pentry finns installerat och det finns även en större RWC, Lokalen är belägen i markplan i byggnad som uppfördes 2020 och erbjuder ett mycket synligt läge från såväl Luthagsesplanaden/Flogstavägen och området Rickomberga samt angränsar till Ekeby. Utanför lokalens entré trafikerar bussar, bilar, cyklister och gångtrafikanter i stort sett dygnet runt.

Ytor

  • Total yta:

    71 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen välkomnar med en ljus öppen yta och har flertalet skyltfönster i två väderstreck. Inrett med snygg, slitstarkt och ljust laminatgolv samt ljust målade väggar. I anslutning finns ett personalrum/lager med pentry och en rymlig RWC. Grundbelysning finns.

Omgivning

Omgivning/natur:

Flogsta är en stadsdel i Uppsala som ligger i västra delen av staden, cirka 3 km från centrum. Området har en blandad bebyggelse med bostadsrätter, hyresrätter, studentbostäder, rad-par och kedjehus. Stadsdelen avgränsas norrut mot Berthåga och Rickomberga av Enköpingsvägen–Luthagsesplanaden.

Företag i närheten:

Flogsta centrum med all dess närservice. Mindre dagligvaruhandel i form av Coop Nära ca 500 meter från lokalen och även Folkes livs finns på bekvämt gång-och cykelavstånd.

Kommunikationer

Området trafikeras av tät busstrafik och goda anslutningar till större bilvägar via Luthagsesplanaden till väg 55 samt anslutning till E-4:ans påfarter. Fina gång- och cykelvägar finns till och från Uppsala Centrum samt till Uppsalas alla stadsdelar.
Flogstavägen 1a