Sibyllegatan 81

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

393 m²

Hyra

3 675 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal Sibyllegatan 81

Välkommen till en enastående lokal belägen på bottenvåningen av Sibyllegatan 81. Med en mestadels öppen planlösning erbjuder lokalen en atmosfär av kreativitet, vilket gör den till det perfekta valet för moderna företag och organisationer.

Rumsfördelning:

Öppen planlösning: Den största delen av lokalen är en generös öppen planlösning som erbjuder flexibilitet och möjligheter för olika användningsområden.

Entréer: Med två separata entréer erbjuds bekvämlighet och tillgänglighet för både medarbetare och besökare.

Konferensrum: Två välutrustade konferensrum finns tillgängliga för möten.

Kök och pentry: Lokalen är utrustad med både ett fullt utrustat kök och utöver det ett pentry.

Arbetsrum: För att möta behoven hos olika arbetsstilar och krav finns två till tre mindre arbetsrum tillgängliga. Dessa rum erbjuder en lugn och fokuserad miljö för enskilt arbete eller mindre möten.

Telefonrum: Två dedikerade telefonrum finns tillgängliga för samtal som kräver sekretess eller koncentration.

Ljusinsläpp:

Fönster mot två håll: Genom fönster mot två håll flödar naturligt ljus in i lokalen, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär som främjar välbefinnande och produktivitet bland medarbetarna.

Takfönster: I den inre delen av lokalen finns takfönster som ytterligare förstärker ljusinsläppet och skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lokal på Sibyllegatan 81 en fantastisk arbetsmiljö som kombinerar funktionalitet, flexibilitet och komfort på ett imponerande sätt. Med sina generösa öppna ytor, professionella mötesrum och moderna faciliteter är den idealisk för företag som strävar efter att främja innovation och framgång.
Kommunikationer:

Sibyllegatan 81 har utmärkta kommunikationsmöjligheter. Närliggande tunnelbanestationer inkluderar Karlaplan (ca 5 minuters promenad) och Stadion (ca 10 minuters promenad), vilket ger enkel tillgång till Stockholms kollektivtrafiknät. Dessutom finns det flera busslinjer som trafikerar området och ger ytterligare flexibilitet för pendling och resor.

Ytor

  • Total yta:

    393 m2

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3675

Sibyllegatan 81