Repslagaregatan 31

Centrum , Linköping
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Hyra

2 800 /m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Butik med bra exponering

Är det dags att ätligen satsa på din butiksidé eller har du en befintlig verksamhet som söker ny lokal? Nu har vi en lokal att erbjuda för den mindre butiksverksamheten centralt efter Repslagaregatan. Med närliggande butiker och gallerior som redan skapat ett flöde av människor så skapas förutsättningar för att lyckas med er satsning! Vi är öppna för många olika typer av verksamhet här, så kontaka oss idag för mer information, visning och dialog!

Övrig information

Övrigt:

Duvan 18 är en mycket centralt belägen fastighet, precis nedanför Gyllentorget. Fastigheten har en böandning av butiker, service och kontor.

Ytor

  • Total yta:

    72 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Hyresindikationen är inkl värme, vatten och kyla. Fastighetsskatt tillkommer och el som hyregästen har genom eget abonnemang. Hyran är inkl. är inkl iordningställande av wc samt pentry.

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

2800

Utförande

Planlösning:

Planlösningen är öppen mot Repslagaregatan med skyltfönster utefter hela lokalen. Längre in skapas ett mindre personalutrymme med tillhörande wc. Butiksytan är öppen och det kommer bli lätt att få en överblick, både som butiksägare men även som kund. Lokalen är ett resultat av en ombyggnation i huset så idag finns inte wc eller personalutrymme. Detta kommer ske i en ombyggnation i samband med uthyrning. Inlastning behöver ske genom butiksentré. Ingen ytterligare inlastning från baksidan finns.

Omgivning

Omgivning/natur:

Linköpings city är fullt av butiker och kontor som skapar en levande stadskärna. Här rör sig dagligen en stor mängd människor som skapar bra lägen för butik eller kontorsetableringar. Castellum har ett flertal fastigheter i City där vi erbjuder butikslokaler och kontor i varierande storlekar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett parkeringsgarage finns i källarplan samt att ett externt parkeringshus ligger i direkt anslutning till fastigheten.

Närservice:

Då fastigheten ligger i Linköpingscentrum finns allt inom kort gångavstånd. Vare det sig är lunch som behöver handlas, ett shoppingärende som behöver göras eller en myndighet att besöka. Hela centrums utbud finns tillgängligt!

Kommunikationer

Nära gångavstånd till Linköpings resecentrum med tåg och bussförbindelser.
Repslagaregatan 31

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum