Mobilgatan 8

Vellinge , Vellinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

108 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik

Upptäck denna rymliga lagerlokal med ett tillhörande kontor i den eftertraktade Vellinge-regionen, bara ett stenkast från Malmö

Välkommen till denna imponerande och nybyggda lagerlokal med en rymlig markport för enkel tillgång. Med en separat kontorsdel på ovanvåningen, komplett med eget WC och pentry, erbjuder denna lokal både komfort och funktionalitet.

Dessutom inkluderar den två praktiska parkeringsplatser och är belägen i ett säkert inhägnat område. Perfekt för att driva din verksamhet effektivt och säkert – här är din nästa affärsplats!

Övrig information

Övrigt:

Balouten är ett lokalt företag som specialiserat sig på att matcha fastighetsägare med hyresgäster i hela Skåne. Vi erbjuder lokalförmedling, rådgivning samt uthyrning och förmedling av kommersiella fastigheter. Vår huvudfokus är att hjälpa fastighetsägare att hitta rätt hyresgäst för sina lokaler och att säkerställa att hyresgästerna känner sig trygga och väl omhändertagna under hela uthyrningsprocessen.

Ytor

  • Total yta:

    108 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Lastport
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Prisinformation:

Kontakta oss för mer information

I hyran ingår:

Skatt

Utförande

Byggår:

2022

Våningsplan:

1 av 1

Planlösning:

På övervåningen presenteras en öppen planlösning med kontorsutrymme, komplett med angränsande pentry och toalett. På bottenvåningen utgör lagerdelen en generös och öppen yta för flexibel användning.

Teknisk information

Uppvärmning:

Luftvärmepump

Lokalen kan nås via:

E6 och E22

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Finns flera stora företag i närheten, så som Pool Store Malmö, MT Auto AB och flera industriella företag samt bilföretag

Parkeringsmöjligheter/garage:

Lokalen inkluderar två tillhörande parkeringsplatser som ligger precis utanför, inom det inhägnade området

Närservice:

Med ca 5 minuters promenad når du bland annat Bases Restaurang

Skyltläge:

Bra

Vägbeskrivning:

Skåne län,Vellinge tätort,Vellinge kommun

Kommunikationer

Med ca 5-10 minuters gångpromenad når du två busshållplatser där busslinje 150 stannar
Mobilgatan 8