Upplagegatan 2

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

126 - 252 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Lokal om 252 m² i nyetablerade Östra Fyrislund

Med ett ypperligt läge nära E-4:ans påfart i det nyetablerade industriområdet Östra Fyrislund kan vi nu erbjuda en lokal med oljeavskiljare och generös takhöjd avsedd för tyngre fordon. Höga portar i vardera gavel ger exemplarisk möljighet för genomkörning. Lokalen passar för lastbilstvätt för tunga fordon alternativ annan typ av verksamhet som samspelar med övriga hyresgäster i fastigheten. Idag finns två verksamheter i fastigheten. Glimra Biltvätt, en bilvårdsanläggning för personbilar samt Bildemo med däckförvaring i däckhotell. Lokalen som är 252 m² är möjlig att dela även om hyresvärden helst ser endast en verksamhet i lokalen. Hyresvillkor bestäms i samråd med hyresvärden. För vinsing, kontakta ansvarig mäklare Pernilla Persson på 0705441210

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 126 252

Utförande

Planlösning:

Lokal med oljeavskiljare och generös takhöjd avsedd för tyngre fordon. Höga portar i vardera gavel ger exemplarisk möljighet för genomkörning. Lokalen passar för lastbilstvätt/tunga fordon alternativ annan typ av verksamhet som samspelar med övriga hyresgäster i fastigheten.

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Fyrislund är ett nyetablerat område för industri och logistik med ett utmärkt läge endast ett par minuters bilavstånd till E-4:ans påfart. Flertalet restauranger finns i de närbelägna områdena Fyrislund och Boländerna. Där finns också Boländernas handelsområde med all service du kan önska.

Kommunikationer

Busshållplats finns på gångavstånd på Rapsgatan och du har direkt närhet till E4:an, perfekt för dig som är bilburen och pendlar eller reser i jobbet norr- eller söderut. Tack vare närheten till city finns fina gång- och cykelvägar och du cyklar till centrala Uppsala på mindre än 20 minuter.
Upplagegatan 2