Grevgatan 36

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

225 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Trevlig butik/showroom hyrs ut med förmånliga hyresvillkor!

Nu finns chansen att hyra en trevlig butik/showroom på bra adress i Östermalm. Fastigheten är placerad intill Storgatan som är ett populärt stråk med bra flöden. Fastigheten stamrenoverades 2019. Lokalen har stora ljusa skyltfönster ut mot gata och en bemötande entré. Personalrum baktill i lokalen där man även har direktaccess till fastighetens trevliga innergård där man kan avnjuta en lunch. Interntrappa ner till källarplan där man kan inreda en loungeyta för sina anställda eller använda som lättare lager. Två wc samt två duschar. Gatuplan: 149kvm Källarplan: 76kvm Lokalen hyrs ut med förmånliga hyresvillkor. Hör av er så berättar vi mer!

Ytor

  • Total yta:

    225 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grevgatan 36

Byggår:

1957

Renoveringsår:

2019

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft.

Omgivning

Närservice:

Flertalet trevliga restauranger, caféer butiker och krogar i närområdet. Storgatan som är ett populärt stråk är precis intill. Korta promenadavstånd till kommunikationer.

Kommunikationer

T-bana: Östermalmstorg Bussar: Flertalet bussar kring Stureplan och Karlavägen
Grevgatan 36

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB