Södra Järnvägsgatan 30

Centrum , Skellefteå
PDF Planskiss Spara Dela
Exteriör bild
Spara
Dela
PDF
Yta

66 m²

Hyra

2 636 kr/m²/år

Tillträde

2024-06-14

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café
  • Övrigt

Nu ges möjligheten att bedriva verksamhet i en nyproducerad och modern lokal i centrala Skellefteå mitt emot busstorget.

Tack vare läget i hjärtat av Skellefteå är det nära till allt - bara tre minuters promenad från stadens centrum. Tillträdet möjligt från och med juni 2024 eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 66 2 636

Ytbeskrivning

Lokalen är uppdelad i ett större rum med fönster mot hörnet Södra järnvägsgatan / Repslagargränd samt personalutrymme med pentry och RWC. Se ritning för detaljerad beskrivning.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-06-14. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2636

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kapella 15

Byggår:

2024

Antal rum:

1

Planlösning:

Hörnlokal om 66 kvm med stor entré, ett rum och personalrum med pentry och wc/dusch. Entré med grå klinker och hatthylla. I rummet är väggarna vitmålade och på golvet ligger vitlaserad mattlackad parkett. Fönsterbänkar av natursten. I pentryt finns kokplatta, kyl/frys samt mikrovågsugn. Wc/dusch har handfat och duschhörna, grå klinker på golv och vitt kakel på vägg. Lokalen utrustas även med ett låsbart brandsäkert dokumentskåp. Antal personer som får vistas i lokalen är 16 personer + 5 personal.

Energiklass:

B

Teknisk information

Takhöjd:

2,5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Södra Järnvägsgatan 30