Svampvägen 10

Norby , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

108 m²

Hyra

1 152 /m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Bostadsrättslokal med fint läge- Norby

Ypperligt fint belägen bostadsrättslokal i natursköna Norby med separat ingång från gatuplan. Lokalen som inrymmer 108 m² inrymmer egen entré, hallutrymme med tre st toaletter varav en är tillgänglighetsanpassad (RWC), ett mindre rum inrett som kontor samt en stor öppen yta med fönster som ger ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck. Från den öppna ytan finns utgång till trädgården. Utöver detta erbjuder lokalen två st kök av varierande storlek som enkelt kan byggas om efter den verksamhet du avser bedriva. Lokalen är lugnt belägen invid Svamptorget där du har tillgång till Ica-affär och flertalet verksamheter. Passar även för momsfria verksamheter. Utgångspris 795 000 kr. Avgift 10372 kr/mån (betalas /kvartal 31 116 kr)

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 108 1 152

Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

795 000

Prisinformation:

Högstbjudande

Utgångshyra kr/m2/år:

1152

Utförande

Byggår:

1965

Planlösning:

Lokalen om 108 kvm har en öppen planlösning med många fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp. Det finns ett enskilt hobbyrum samt ett rum för kontor eller omklädnad samt ett arbetskök- Lokalen har tre toaletter varav en är handikappsanpassad. Det är ljusa målade väggar och plastmatta på golv.

Omgivning

Omgivning/natur:

Norby är ett område ca 6 km söder om Uppsalas stadskärna. Området är ett bostadsområde som mestadels består av villor och radhus, med några lägenhetshus nära Svamptorget och området Trädgårdsstan i sydvästra delen av Norby. Norbyvägen är den väg som går igenom hela Norby och delar upp området i en östlig och västlig del. Centrum finns vid Svamptorget. När det gäller kommunikationer så är buss nr 7 den primära bussen som åker sträckan Årsta Centrum - City - Gottsunda via Norbyvägen

Företag i närheten:

Här finns mycket god service vid svamptorget med en Ica-butik, restaurang, blomsterhandel och bageri.

Kommunikationer

Det är mycket bra kommunikationer från Norby med bussavgångar flera gånger i timmen. Mycket fina gång- och cykelvägar in till centrum men också till de yttre områdena.
Svampvägen 10