Högatan 8B

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

62 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Etablera din affärsverksamhet i snabbväxande Elinelund!

Här finner du en öppen och fräsch lokal om 62 kvm. Lokalen har stora skyltfönster med fint ljusinsläpp och bra exponering samt gatuparkering precis utanför. I lokalen finns en stor toalett med dusch, pentry samt ett förråd.

Här finns ett bra underlag för en mindre affärsverksamhet, t ex frisör, blomsterhandel etc. Här håller ett bostadsområde på att växa fram med skolor och förskolor, affärer och verksamheter. Etapp 1 och 2 står klar idag, men det planeras för ytterligare 2000 bostäder i området. Som granne finns bland annat Hemköp, apotek och fotvård. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    62 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Omgivning

Företag i närheten:

Hemköp, Supreme Foods, Konditori Katarina, Bunkeflo Byggplåt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns besöksparkering längst Högatan.

Högatan 8B

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner